Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Νίκος Συρίγος: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή τους έξοδο (Φωτογραφίες)

Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Νίκος Συρίγος: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή τους έξοδο (Φωτογραφίες)

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Όλο αυτό το διάστημα οι δύο τους προσπαθούσαν να διατηρήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον δεν κρύβουν πως είναι μαζί και οι δημόσιες εμφανίσεις τους έχουν αυξηθεί.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος πραγματοποίησαν μια νυχτερινή έξοδο και ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους απαθανάτισε μαζί. Η τραγουδίστρια και ο δημοσιογράφος διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν λάμπουν από ευτυχία και ο έρωτάς τους δεν κρύβεται.

«Είναι όλα διαχειρίσιμα όταν ερωτεύεσαι, είτε είσαι δημόσιο πρόσωπο, είτε βγαίνεις εκείνη τη στιγμή από το σπίτι σου, ερωτεύεσαι με τον ίδιο τρόπο. Είναι όλα αυτά τα ωραία που σου προκαλούν μεγάλη δύναμη στη ζωή σου. Όταν μπήκα στη διαδικασία να ερωτευτώ, δεν σκέφτηκα, ούτε ποιον ερωτεύτηκα, ούτε αν θα έχει όλο αυτόν τον θόρυβο που έχει μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο προσώπων που είναι αναγνωρίσιμα στον κόσμο», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Νίκος Συρίγος για την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδο του Νίκου Συρίγου και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ