Ελένη Πετρουλάκη: “Το πρώτο μας παιδάκι ήρθε μετά από 8 – 9 χρόνια. Είναι φυσιολογικό να νιώθεις απογοητευμένη”

Ελένη Πετρουλάκη: “Το πρώτο μας παιδάκι ήρθε μετά από 8 – 9 χρόνια. Είναι φυσιολογικό να νιώθεις απογοητευμένη”

Η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε στην εκπομπή «Μαμά – δες», όπου συζήτησε με την Τζένη Θεωνά για την ομητρότητα. Η γνωστή γυμνάστρια ανέφερε πώς περίμενε περίπου 8-9 χρόνια για να αποκτήσει το πρώτο της παιδί.

«Ηθελα παιδιά. Αυτό ήταν το όνειρό μου και κάποια στιγμή το πέτυχα. Αν και δεν ήξερα πόσα παιδιά θα αποκτήσω, αποφάσιζα να αποδεχτώ ό,τι έρθει. Ήθελα να έχω μια μεγάλη οικογένεια…Τελικά, μας πήρε περίπου 8-9 χρόνια για να αποκτήσουμε το πρώτο μας παιδάκι. Σε αυτή τη διαδρομή, ήταν φυσιολογικό να νιώθεις απογοητευμένη. Δεν έχασα ποτέ την πίστη μου, αλλά κατάλαβα ότι ίσως χρειαζόταν να αντιμετωπίσω περισσότερες δοκιμασίες».

«Πιστεύω ότι τότε ήμουν η πρώτη που μίλησε ανοιχτά για τις εξωσωματικές, όπως ήμουν και η πρώτη που αναφέρθηκε στην εμμηνόπαυση. Είναι τόσο λυπηρό που αυτά τα θέματα θεωρούνται ταμπού. Ακόμα και σήμερα είναι έτσι. Νομίζω ότι είναι εντελώς φυσιολογικά, όπως και η εγκυμοσύνη και η εφηβεία. Όλες οι γυναίκες θα το αντιμετωπίσουν κάποια στιγμή. Συνεπώς, τι νόημα έχει να δίνουμε σημασία σε αυτό; “Μια γυναίκα στην εμμηνόπαυση πέρασε, τέλος, δεν είναι πλέον επιθυμητή”. Αυτή η νοοτροπία είναι φρικιαστική, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει και να θεωρείται ταμπού», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελένη Πετρουλάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ