Έλενα Χριστοπούλου: “Προτίμησα να ασχοληθώ με την καριέρα μου όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω μητέρα”

Σε μια συνέντευξή της στην εκπομπή «Δυο στη 1», η manager και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Πρωινό μας», Έλενα Χριστοπούλου, μίλησε για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση και αναφέρθηκε στον ενδεχόμενο γάμου. Η Χριστοπούλου ανέφερε ότι εστίασε στην καριέρα της όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να γίνει μητέρα και αναφέρθηκε στην υιοθεσία ως μια πιθανή επιλογή για την οικογένειά της.

Για τις πρώτες της συμμετοχές στην εκπομπή «Πρωινό μας», ανέφερε: «Ήμουν αρκετά αγχωμένη στην αρχή και έκανα προσπάθεια να μην δείξω την ανασφάλειά μου. Έζησα κάποιες περίεργες και καλές στιγμές, αλλά τα πήγα καλά και τα προσαρμόστηκα».

Για το θέμα του γάμου, είπε: «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ή ανεπίσημο, υπάρχει μόνο ένα συναίσθημα που πάει και έρχεται. Για εμένα, ο γάμος δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα, αλλά έχω ανθρώπους στη ζωή μου που τους θεωρώ σαν παιδιά μου».

Όσον αφορά την καριέρα της, η Χριστοπούλου ανέφερε: «Τα τελευταία έξι χρόνια ασχολούμαι με την καριέρα μου. Όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω μητέρα, αποφάσισα να εστιάσω στη δουλειά μου. Δεν νιώθω κενά γιατί έχω ανθρώπους που τους θεωρώ σαν παιδιά μου».

Πηγή φωτογραφίας: NDP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ