Δυσκολίες για την Μέγκαν Μαρκλ! Ο πρώην σύζυγός της ετοιμάζει κίνηση που της προκαλεί προβλήματα

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ένα παρατσούκλι που είχε για τον πρώην σύζυγό της, Τρέβορ Ένγκελσον, στο ντοκιμαντέρ του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ. Η Μέγκαν τον αποκαλούσε “Trevity-Trev-Trev”, προκαλώντας προβλήματα με τη σημερινή της σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι.

Πριν παντρευτεί τον Χάρι, η Μέγκαν ήταν παντρεμένη με τον Τρέβορ από το 2011 έως το 2013. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, η Μέγκαν τον αποκαλούσε “Trevity-Trev-Trev”, αλλά τώρα ο Τρέβορ σκέφτεται να γράψει ένα βιβλίο για τον γάμο τους. Αυτή η κίνηση προκαλεί ανησυχία στη Μέγκαν, καθώς ο πρώην σύζυγός της μπορεί να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Η Μέγκαν είναι αναστατωμένη από αυτήν την κατάσταση, καθώς η ιστορία τους μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα για πολλούς ανθρώπους. Πρόκειται για την πρώτη της σχέση και ο Τρέβορ μπορεί να μοιραστεί τις εμπειρίες του ως πρώην σύζυγος.

Έχουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση και αν ο Τρέβορ θα αποφασίσει πράγματι να γράψει το βιβλίο του για τον γάμο του με τη Δούκισσα.

Πηγή φωτογραφίας: abaca press

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ