Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η παρεξήγηση με τη Σίσσυ Χρηστίδου και η αποκάλυψη για τη Μαρία Μπακοδήμου – “Την γούσταρα σεξουαλικά”

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η παρεξήγηση με τη Σίσσυ Χρηστίδου και η αποκάλυψη για τη Μαρία Μπακοδήμου – “Την γούσταρα σεξουαλικά”

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υποδέχθηκε ο Fipster στο «Θάρρος ή Αλήθεια» στο κανάλι του στο YouTube. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον Youtuber να σχολιάσει κάποιους γνωστούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον λόγο είχε παρεξηγηθεί με τη Σίσσυ Χρηστίδου και την είχε κάνει μπλοκ στο παρελθόν, ενώ έκανε και μια απρόσμενη αποκάλυψη για την Μαρία Μπακοδήμου.

«Βέβαια και την είχα βρίσει την Σίσσυ Χρηστίδου πιο παλιά, πάρα πολύ. Είχα πει τη φράση «μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος». Μιλήσαμε, τα βρήκαμε, της είπα όμως τι είχα μαζί της. Αυτό είχε σχέση με τον ραδιομαραθώνιο μας, τίποτα κακό, μην τρελαίνεστε. Κάτι είχε γίνει, μια παρεξήγηση όπου εγώ είχα καταλάβει κάτι λάθος. Εγώ έχω μερικά κουμπιά. Το κουμπί μου για τον ραδιομαραθώνιο που κάνουμε για τα παιδιά κάθε χρόνο, όπου είμαστε άυπνοι για 156 ώρες / 6 ημέρες, όποιος μου το θίξει θα του φάω το λαρύγγι. Λοιπόν, η Σίσσυ ένιωσα ότι μου έθιξε τον ραδιομαραθώνιο. Μου εξήγησε η κοπέλα και τελείωσε. Να πω όμως ότι θαυμάζω σε εκείνη την διαχείριση των θεμάτων επικαιρότητας που την κάνει περίτεχνα», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε για την Μαρία Μπακοδήμου:

«Θαυμάζω. Η Μαρία έχει χιούμορ και την πάω και μια περίοδο το ‘χανα μαζί της. Την γούσταρα! Της το έχω πει μέσω χιούμορ. Την γούσταρα σεξουαλικά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 11ο λεπτό:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ