Δημήτρης Μπέλλος μιλάει για τη Μαρία Μπέη: “Έχει κάποια προβλήματα μετά το MasterChef, είναι και λίγο ψυχολογικό”

Δημήτρης Μπέλλος μιλάει για τη Μαρία Μπέη: “Έχει κάποια προβλήματα μετά το MasterChef, είναι και λίγο ψυχολογικό”

Σε συνέντευξή του με τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου για την εκπομπή “Super Κατερίνα”, ο Δημήτρης Μπέλλος μίλησε ανοιχτά για διάφορα θέματα.

Μία από τις ερωτήσεις αφορούσε την υγεία της συντρόφου του, Μαρίας Μπέη, η οποία πριν λίγους μήνες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Δείτε επίσης! Μαρία Μπέη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της – Τα κιλά που έχασε κατά την παραμονή της στο MasterChef

«Ήταν σαν να πήρα εγώ το βραβείο στο τελευταίο MasterChef. Χάρηκα πάρα πολύ που το πήρε η Μαρία και νίκησε. Ήταν όμως κάτι πολύ σημαντικό για εκείνην και δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και χωρίς εμένα. Με χαρά την υποστήριζα και της είπα: “Τα κατάφερες χωρίς να σου πω τίποτα”», εξήγησε ο Δημήτρης Μπέλλος.

Αναφέροντας την ανάρρωση της Μαρίας μετά το παιχνίδι, ο Δημήτρης Μπέλλος σημείωσε: «Έχει αντιμετωπίσει κάποια θέματα μετά το παιχνίδι που τα αντιμετωπίζει ακόμα, αλλά νομίζω ότι είναι και λίγο ψυχολογικό. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά και δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό», εξήγησε.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να πάνε το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ο Δημήτρης Μπέλλος σημείωσε: «Επειδή οι συνθήκες δεν είναι πάντοτε σταθερές, ο γάμος δεν είναι κάτι που σχεδιάζεται άμεσα».

Φωτογραφία: Instagram @mariabay_official_

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ