Ένταση επικράτησε στην πρωινή εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, με πρωταγωνιστές τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή Σπύρο Μπιμπίλα και τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα. Αφορμή στάθηκε η έντονη κριτική που άσκησε ο Γιώργος Λιάγκας νωρίτερα στην αντιπολίτευση σχετικά με τη διαχείριση της τραγωδίας των Τεμπών, πυροδοτώντας μια ζωηρή αντιπαράθεση.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας, καλεσμένος στην εκπομπή, εξέφρασε την αντίθεσή του στους βαρείς χαρακτηρισμούς του παρουσιαστή. «Διαφωνώ κάθετα με την επίθεση που εξαπέλυσες σε σύσσωμη την αντιπολίτευση χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Έχω κάθε δικαίωμα να διαχωρίσω τη θέση μου. Η αντιπολίτευση ασκεί τον έλεγχο σε μια κυβέρνηση, και δεν μπορώ να δεχτώ τέτοιες εκφράσεις», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Απαντώντας, ο Γιώργος Λιάγκας υποστήριξε ότι «Η αντιπολίτευση προσπαθεί να ρίξει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».
Η συζήτηση κλιμακώθηκε όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας αμφισβήτησε την ορθότητα αυτής της προσέγγισης, με τον Γιώργο Λιάγκα να επιμένει ότι η αντιπολίτευση επικεντρώνεται στην ανατροπή της κυβέρνησης αντί στην αναζήτηση της αλήθειας. «Μήπως, με τα νέα δεδομένα, τα πράγματα είναι διαφορετικά;» αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη μπορεί να μην έχουν αποδοθεί πλήρως. Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε επικριτικά, υπαινισσόμενος ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας υιοθετεί μια ατεκμηρίωτη θέση.
Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας κατηγόρησε τον Γιώργο Λιάγκα ότι αποκάλεσε «ηλίθια» την αντιπολίτευση. «Έχεις το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις έτσι μια ολόκληρη παράταξη;» διερωτήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Γιώργος Λιάγκας, αντιλαμβανόμενος την ένταση, απέσυρε τον χαρακτηρισμό, ζητώντας συγγνώμη αν προσέβαλε. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι θεωρεί πως η αντιπολίτευση έκανε «ολέθριο λάθος» στη διαχείριση του θέματος των Τεμπών. Η αντιπαράθεση κατέδειξε τις διαφορετικές οπτικές γωνίες για την τραγωδία των Τεμπών και τον ρόλο της αντιπολίτευσης, δημιουργώντας μια τεταμένη ατμόσφαιρα στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό».