Δέσποινα Βανδή: Αποθέωση στη φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη με τον Δημήτρη Λάλο

Δέσποινα Βανδή: Αποθέωση στη φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη με τον Δημήτρη Λάλο

Η αγαπημένη σειρά “Σασμός” επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά με μια νέα σεζόν γεμάτη ανατροπές και δράση.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές των νέων επεισοδίων, με την εμφάνισή του να αναμένεται εντυπωσιακή.

Ακόμη, τη Δευτέρα (04/09) ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος θα υποδυθεί τον ρόλο του Αντρέα Βρουλάκη, δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον Δημήτρη Λάλο, με τον οποίο στη σειρά είναι αντίπαλοι.

Η φωτογραφία προκάλεσε πλήθος σχολίων, τόσο από τους φανς του “Σασμού”, όσο και από τους followers του ηθοποιού, που περιμένουν με ανυπομονησία να τον δουν στη σειρά.

Ανάμεσα σε εκείνους που ήθελαν να σχολιάσουν, ήταν και η σύντροφος του Βασίλη Μπισμπίκη, Δέσποινα Βανδή, η οποία έβαλε μια κόκκινη καρδιά.

Αντρέας Βρουλάκης (Βασίλης Μπισμπίκης) στο “Σασμός”

Ο Αντρέας είναι ο πρώτος ξάδερφος του Παύλου και αδελφός του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδελφός του Γιάννη Βρουλάκη, πατέρα του Παύλου, και του Πετρή Βρουλάκη, πατέρα του Μάρκου. Με καταγωγή από την Κρήτη, είχε από μικρή ηλικία έντονη και σκληρή φύση, την οποία πνέει μίσος και εχθρότητα. Όταν ο παπάς Μιχάλης διαπίστωσε ότι αποτελεί τον πιο σκοτεινό και επικίνδυνο από όλους τους Βρουλάκηδες και ότι όταν μεγαλώσει θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την ειρήνη και τον σασμό, πρότεινε στην οικογένεια να τον απομακρύνει από το χωριό. Έτσι, από νεαρή ηλικία, ο Αντρέας ναυτοπορεί, προσφέροντας οικονομική βοήθεια στην οικογένειά του. Με την σκληρή δουλειά του, κατάφερε να γίνει καπετάνιος στην εταιρεία πλοίων μεταφοράς υγρών καυσίμων. Σε ταξίδια που διήρκεσαν μήνες, επέδειξε τις αρίστες διοικητικές και ηγετικές του ικανότητες.

Πριν έξι χρόνια συνελήφθη από την τουρκική ακτοφυλακή για παράνομη μεταφορά καυσίμων. Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η φόρτωση του πετρελαιοφόρου του ήταν λανθασμένα ζυγισμένη και είχε μεταφέρει παράνομα μεγάλη ποσότητα, σχεδόν το μισό του φορτίου. Καταδικάστηκε και πέρασε τρία χρόνια στις τουρκικές φυλακές του Μάλτεπε, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Αποδείχθηκε αγένειας, αφού υπέταξε σε βασανιστήρια έναν συγκρατούμενο από την Ανατολία, προκαλώντας του τραυματισμούς που απαιτούσαν νοσηλεία. Ακόμη, όταν παρενέβησαν οι αστυνομικοί της φυλακής, επιτέθηκε και εις αυτούς, προκαλώντας νέες ποινικές διώξεις κι άλλα τρία χρόνια φυλάκισης. Αφού αποφυλακίστηκε, επέστρεψε στην Άνω Ποριά, στην περίοδο που ο Παύλος κάλεσε τους Λάζαρο και Τηλέμαχο να συναντηθούν και να συζητήσουν για τον σασμό. Εκπλήσσει τον αδελφό του και τον Παύλο, αν και δεμένος με αυτούς με αγάπη και φιλία εδώ και χρόνια. Πώς θα επηρεάσει η παρουσία του τη συνέχεια; Πώς θα αντιδράσει στη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ; Πώς θα συμπεριφερθεί έναντι των Σταματάκηδων; Και τέλος, για ποιο λόγο επέστρεψε;

373072522 824355046079005 7116810876734349146 n

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ