Δανάη Μπάρκα: “Εμένα πολλές φορές με έχουν σταυρώσει στο παρελθόν, έλεγα γιατί το ζω αυτό”

Δανάη Μπάρκα: “Εμένα πολλές φορές με έχουν σταυρώσει στο παρελθόν, έλεγα γιατί το ζω αυτό”

Τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκαν ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς και την απάντησή τους σχολίασε η Δανάη Μπάρκα και η ομάδα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης 14/05. Η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και είπε πως πολλές φορές έχει βρεθεί στο μάτι κυκλώνα για δηλώσεις που έχει κάνει.

«Μπορεί όντως τα πράγματα να είναι πολύ απλά και εμείς οι υπόλοιποι να τα μεγαλοποιούμε. Μπορεί για τον Θανάση και τον Ζερόμ να είναι όντως πιο απλά τα πράγματα γιατί έτσι σκέφτονται. Εγώ προσωπικά – ο καθένας έχει την άποψή του – δεν θα ήθελα να είμαι από τους ανθρώπους που θα τους ορμήξουν. Παρόλα αυτά, εντελώς αντικειμενικά και εγώ αν πήγαινα να κάνω αυτή τη δουλειά, θα διάβαζα. Το ότι είναι αμισθί, και τους πληρώνει η ΕΡΤ το φαγητό και τη διαμονή δε σημαίνει ότι δεν διαβάζεις. Όταν υπάρχουν αυτά τα κενά, ειδικά αυτό με τη διάδοχο είναι αυτό που είπε και ο Άρης χθες, το ψάχνεις λίγο στη Google…

Ξεχωρίζεις κάποιους αλλά δεν σταυρώνεις τους άλλους. Αυτή είναι η διαφωνία μου. Φαντάσου τώρα για τις επόμενες δέκα ημέρες να ξυπνάνε και να βλέπουν τι είπε ο ένας και ο άλλος. Μου φαίνεται τόσο κουτό. Για κάτι που έγινε για μια ημέρα. Εμένα πάρα πολλές φορές με έχουν σταυρώσει στο παρελθόν. Είμαι υπερβολική αλλά έχω τρεις φορές στο μυαλό μου που από λάθη ή ερήμην του λόγου, ήθελα να τοποθετηθώ αλλιώς και επειδή ήταν μια κακιά μέρα, μου βγήκε σε υπερβολή και δεν είπα κάτι με τον τρόπο που ήθελα να το πω. Ξαφνικά με είδα στα sites και έλεγα γιατί το ζω αυτό. Δεν απάντησα ποτέ και αυτή ήταν η δική μου αντιμετώπιση. Έβαλα μια τελεία και είπα μάθε με αυτό» είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ