Δανάη Μπάρκα: Αντιμέτωπη με αρνητικά σχόλια και φήμες για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα – “Υπάρχουν περιπτώσεις που έχω απαντήσει γιατί…”

Δανάη Μπάρκα: Αντιμέτωπη με αρνητικά σχόλια και φήμες για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα – “Υπάρχουν περιπτώσεις που έχω απαντήσει γιατί…”

Η κάμερα της εκπομπής «I Love Σουκού» συναντά την παρουσιάστρια του Mega, Δανάη Μπάρκα, που μιλά για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για τα ρεπορτάζ που αφορούν το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Η φετινή σεζόν νομίζω πως μου φαίνεται όπως όλες. Εννοώ πως κάθε στιγμή, κάθε συνθήκη και κάθε συγκυρία έχει τα όμορφα της, τα δύσκολα της, τα αμήχανα της. Εμείς προσπαθούμε λίγο να είμαστε στον κόσμο μας! Οπότε είμαστε καλά στο δικό μας κόσμο και προσπαθούμε να συνδυάσουμε τον δικό μας κόσμο με το κοινό ώστε κάπου στη μέση να περνάμε όμορφα παρέα…Δεν νομίζω να μπορείς να μην παρακολουθείς τα νούμερα τηλεθέασης. Απλά είμαι από τους ανθρώπους που παλεύω να μην με επηρεάσουν ούτε στα ουάου ούτε στα μαύρα. Είμαι από τους ανθρώπους που παλεύω να είμαι ψύχραιμη, να υποστηρίζω και να υπερασπίζομαι την ομάδα μου, τα όνειρα μας και φυσικά να παλεύω για να είναι χαρούμενο και το κανάλι. Με αγχώνει το να μην είναι χαρούμενοι οι γύρω μου σε σχέση με αυτό που μου έχει ανατεθεί.

 Δε μπορώ να σας αποκαλύψω αν έχουν αρχίσει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Αυτό θα σας το απαντήσει το κανάλι. Δε με ενοχλούν τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Αυτό που μένει στο τέλος είναι ποιος επιβεβαιώνεται, και ποιος όχι. Αν δω γραμμένο κάτι που ξεπερνά τα όρια, θα πάρω την αρχισυντάκτριά μου τηλέφωνο. Δημοσιογράφο δεν έχω πάρει, με έχουν πάρει όμως και όχι απαντήσει ό,τι μπορούσα να απαντήσω. Σπάνια απαντάω σε αρνητικά σχόλια, υπάρχουν περιπτώσεις που έχω απαντήσει γιατί ένιωθα ότι θίγονται πολλοί άνθρωποι, όχι μόνο εγώ, και είπα να το πάρω πάνω μου», δήλωσε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ