Αθηνά Οικονομάκου & Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός – βόμβα για το ζευγάρι μετά από 6 χρόνια γάμου

Αθηνά Οικονομάκου & Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός – βόμβα για το ζευγάρι μετά από 6 χρόνια γάμου

Χωρισμός – βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής 26/04 έγινε γνωστό πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος χωρίζουν μετα από 6 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2013 στην Μύκονο και παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2017 στο Γύθειο, τόπο καταγωγής της ηθοποιού. Στις 14 Μαρτίου του 2018 ήρθε στον κόσμο ο γιος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, Μάξιμος -Σπύρος ενώ λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο. Στις 9 Ιουνίου του 2021 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Σιέννα – Ηλέκτρα.

Αθηνά Οικονομάκου & Φίλιππος Μιχόπουλος – Η ανακοίνωση του ζευγαριού

“Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου”, ανέφερε η ανακοίνωση.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ