Ασημίνα Χατζηανδρέου για Άρη Σοϊλέδη: “Κατάλαβα και έμαθα πολλά, δεν περίμενα να φερθεί έτσι στη Μαρία”

Ασημίνα Χατζηανδρέου για Άρη Σοϊλέδη: “Κατάλαβα και έμαθα πολλά, δεν περίμενα να φερθεί έτσι στη Μαρία”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Fay’s Time” βρέθηκε την Τρίτη η Ασημίνα Χατζηανδρέου λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η ίδια ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το unfollow που έκανε στον Άρη Σοϊλέδη και αποκάλυψε πως απογοητεύτηκε από τα επικριτικά σχόλια που έκανε για αυτή όσο ήταν στο Survivor, αλλά και για όσα της είπε η Μαρία Αντωνά για τον χωρισμό τους.

«Απ’ ότι μου μετέφερε ο σύντροφός μου, ο Χρήστος Δάντης, ο Άρης Σοϊλέδης είχε κάνει επικριτικά σχόλια για μένα. Έλεγε με τον Ταλάντσεβ ότι εγώ και η Κατερίνα Δαλάκα δεν έπρεπε να πάμε στο Survivor, δεν μας αξίζει. Νομίζω ότι όποια ιστορία έχω γράψει και εγώ και εκείνη το ξέρουμε και άνθρωποι που τους στοιχίζει ότι δεν βρέθηκαν στο παιχνίδι – κακά τα ψέματα- έχει ακόμη καρφιτσωμένη τη φωτογραφία του από το Survivor στο Instagram. Καταλαβαίνεις ότι η ζωή σου δεν προχωράει, θες να μείνεις υπό τη σκιά ενός παιχνιδιού.

«Η Μαρία Αντωνά ήταν από τους πρώτους που πήρα τηλέφωνο, όταν αποχώρησα. Είδα τα πάντα, για αυτό και έκανα unfollow τον Άρη. Η Μαρία μιλούσε συνέχεια για τον Άρη μέσα στο παιχνίδι, δεν περίμενα ποτέ να της φερθεί έτσι. Μιλάω για τον λόγο που χώρισαν. Ξέρω ότι η Μαρία δεν έχει βγει να τοποθετηθεί για κάτι. Μίλησα μαζί της, κατάλαβα και έμαθα πολλά. Δεν αξίζει όταν ένας άνθρωπος μέσα στο παιχνίδι να μιλάει συνέχεια για σένα και επειδή μπήκε για σένα και επειδή και τα χρήματα που θα έβγαζε ήθελε να τα χρησιμοποιήσει για μια επιχείρηση με τον Άρη, νομίζω ότι είναι πολύ λάθος όλη αυτή η κίνηση. Εγώ γύρισα σπίτι και βρήκα κολώνα τον Χρήστο δίπλα μου. Με στήριξε και τις 3 χρονιές. Η Μαρία γύρισε και δεν βρήκε τον άνθρωπό της έτσι όπως τον άφησε. Δεν ξέρω τι βρήκε. Όλο αυτό δεν μου ταιριάζει, για αυτό και τον έκανα unfollow» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ