Άντζελα Γκερέκου – Μαρία Βοσκοπούλου: Νέα κοινή εμφάνιση με super στιλάτα looks (Photos)

Άντζελα Γκερέκου – Μαρία Βοσκοπούλου: Νέα κοινή εμφάνιση με super στιλάτα looks (Photos)

Στο Ζάππειο και στο Fashion Week 2024 βρέθηκαν η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου και ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR, ήταν επίσης εκεί. Μαμά και κόρη επέλεξαν να ντυθούν με άκρως κομψά looks και φυσικά, δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Και οι δύο, προτίμησαν σύνιολα σε τόνους του γκρι και του μαύρου, φορώντας και οι δύο σακάκι και παντελόνι σε στιλ καμπάνα που είναι η τελευταία τάση της μόδας.

Σε συνέντευξή της πριν λίγο καιρό, η Άντζελα Γκερέκου είχε αναφερθεί στην 22χρονη κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, λέγοντας: “Η κόρη μου σπουδάζει θέατρο, έδωσε φέτος εξετάσεις. Σπούδαζε αλλού και φέτος αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο. Από πολύ μικρή είχε δείξει ότι αγαπά αυτόν τον τρόπο έκφρασης. Είχε πάει από μικρή σε θεατρικό εργαστήρι, και πιστεύω ότι μέσα απ΄ το θεατρικό παιχνίδι μπορεί να εξελίξει τις δεξιότητές του ένα παιδί. Το κάναμε για λόγους ψυχοπαιδαγωγικούς αλλά εκείνη το αγάπησε πολύ και ασχολήθηκε και στο σχολείο. Της έλεγα να σπουδάσει και κάτι άλλο, όπως εγώ που σπούδασα Αρχιτεκτονική”.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

2226 MARIA VOSKOPOULOU ANTZELA GKEREKOU 20042024

2234 MARIA VOSKOPOULOU ANTZELA GKEREKOU 20042024

Photo Credits: NDP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ