Αγγελική Ηλιάδη: “Σκεφτόμουν εδώ και πολλά χρόνια να πολιτευτώ – Άκομψο αυτό που είπε ο Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου”

Αγγελική Ηλιάδη: “Σκεφτόμουν εδώ και πολλά χρόνια να πολιτευτώ – Άκομψο αυτό που είπε ο Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου”

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε γιατί απόφασισε να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το ΛΑΟΣ, μιλώντας στους δημοσιογράφους που τη συνάντησαν στην εβδομάδα μόδας το βράδυ της Τρίτης (23/04).

“Σκεφτόμουν εδώ και πολλά χρόνια να πολιτευτώ, για να είμαι ειλικρινής. Μου έγινε η πρόταση από το ΛΑ.Ο.Σ και τη δέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά. Είμαι Ελληνίδα πολίτης και ως Ελληνίδα πολίτης συμμετέχω στις Ευρωεκλογές. Νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να ακουστεί περισσότερο η φωνή μας και όχι μόνο η φωνή των πολιτικών προσώπων αυτής της χώρας. Είναι ακόμη πιο σημαντικό, εμείς που ζούμε σε αυτή τη χώρα και βιώνουμε όσα βιώνουμε, να βγούμε μπροστά και να ακουστεί η φωνή μας” ανέφερε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Όσον αφορά τα σχόλια του Ηλία Μαμαλάκη για την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το ΛΑΟΣ, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: “Το βρίσκω λίγο άκομψο αυτό που είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την απόφαση της Βέβας Αλεξιάδου να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές. Επειδή είναι μεγάλοι άνθρωποι, δε σημαίνει ότι δεν έχουν ζωή μέσα τους και όρεξη. Ίσα ίσα, όταν βλέπουμε μεγάλους ανθρώπους να έχουν διάθεση και όρεξη να ασχοληθούν με πράγματα, πρέπει να είμαστε δίπλα τους και να τους υποστηρίζουμε”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ