Ανδρομάχη: Η συγκινητική στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος! “Ηλεκτρίστηκε όλο μου το είναι”

Ανδρομάχη: Η συγκινητική στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος! “Ηλεκτρίστηκε όλο μου το είναι”

Η Ανδρομάχη αποκάλυψε μέσω Instagram ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Γιώργο Λιβάνη. Κατά τη συμμετοχή τους στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ράνιας Κωστάκη, η τραγουδίστρια μοιράστηκε την συγκινητική στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος!

“Νύσταζα αλλά δεν είχα καταλάβει τίποτα και είχα και κάποιες ημέρες καθυστέρηση. Επειδή είχα ξαναβιώσει κάτι παρόμοιο με παλαιότερη καθυστέρηση, υπέθεσα ότι ήταν φυσιολογικό, αλλά είχα υποψίες.”, εξομολογήθηκε.

Συνέχισε: “Είχα την αίσθηση ότι κάτι άλλαζε στο σώμα μου και με προετοίμαζε για κάτι μεγάλο. Σαν να με κρατούσαν δύο χέρια… και τότε η κολλητή μου μου είπε ότι πρέπει να κάνω τεστ.”

Αντίθετα, η κόρη μου,έβλεπα ότι το σώμα μου ήταν πιο δυσκίνητο και αυτό με έκανε να νιώθω περίεργα, σαν να προετοιμαζόμουν για κάτι. Σαν να με κρατούσαν δύο χέρια… και η κολλητή μου με πίεζε να κάνω το τεστ.”

Αυτός ο φόβος έγινε ακόμα πιο έντονος την επόμενη μέρα, όταν ήξεραν πως θα έκαναν το τεστ. “Η κολλητή μου, Σοφία, μου έφερε το τεστ. Όταν το έκανα και είδα τις γραμμές αλλά δεν ήξερα τι να πιστέψω. Το τσέκαρε και στη συνέχεια παραλίγο να έχει εγκεφαλικό! Έμεινα άφωνη! Ολόκληρο το είναι μου ηλεκτρίστηκε και φαντάζομαι ότι και ο Γιώργος ένιωσε όπως εγώ, όταν το μάθαμε”, ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ