Ανδρέας Μικρούτσικος: “Επικοινώνησα με τη σύζυγο του Φιλιππίδη, είναι θυμωμένοι με την εκπομπή μας”

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Επικοινώνησα με τη σύζυγο του Φιλιππίδη, είναι θυμωμένοι με την εκπομπή μας”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνιου και μάλιστα μίλησαν σε ανοιχτή ακρόαση. Αποκάλυψε ότι είναι θυμωμένοι με τις εκπομπές γενικότερα, αλλά και με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο ίδιος εξήγησε ότι ο Φιλιππίδης και η σύζυγός του είναι αρνητικοί και θυμωμένοι από ό,τι έχει λεχθεί στα μέσα, σχετικά με την υπόθεση, καθώς και από την εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου και γενικότερα.

Ένας από τους λόγους που παρέθεσε ήταν ότι για τους γνωστούς προσώπους, που έχουν θέση στην κοινωνία, το τεκμήριο της αθωότητας θα έπρεπε να δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα. Επίσης τόνισε ότι “στην Ελλάδα για όλες τις υποθέσεις, το τεκμήριο της αθωότητας καταπατιέται”.

Σχετικά με την εκπομπή του, ανέφερε ότι ο δικηγόρος Δημητρακόπουλος έχει επισκεφθεί την εκπομπή του τριπλάσιο αριθμό σε σχέση με άλλες εκπομπές, επειδή υιοθετεί μια πιο αντικειμενική στάση. Επίσης εξέφρασε την προσδοκία να περιμένουν όλοι τη δικαιοσύνη να αποφανθεί πριν κρίνουν τις υποθέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ