Αλέξης Κούγιας για τη στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη: “Μας θεωρεί ηλίθιους”

Αλέξης Κούγιας για τη στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη: “Μας θεωρεί ηλίθιους”

Οι εξελίξεις σχετικά με τη στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος αναμένεται να υπηρετήσει 20 μέρες και να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του, αποτέλεσαν αφορμή για νέα επίθεση από τον Αλέξη Κούγια.

Πιο συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του το πρωί της Παρασκευής (29/09) ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε έναν αιχμηρό λόγο κατά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ ξανά με τον Στέφανο Κασσελάκη, αφού πλέον 70.000 άνθρωποι τον εξέλεξαν για πρόεδρο ενός κόμματος που για 5 χρόνια κυβέρνησε την Ελλάδα και καθόρισε τη ζωή μας. Ωστόσο, η δημοσιοποίηση ενός γεγονότος που καλύφθηκε εξαιρετικά καλά από αυτούς που τον έφεραν στη ζωή μας τον τελευταίο μήνα, δηλαδή το ότι ήρθε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία ΜΟΝΟ ΓΙΑ 20 ΗΜΕΡΕΣ, με αναγκάζει, ως ενεργός πολίτης, να κάνω την εξής δήλωση.

Αυτός ο άνθρωπος που ξεφτίλισε την ιστορική Μακρόνησο, που εκμεταλλεύτηκε την αγωνία των συνανθρώπων μας με ειδικές ανάγκες για να εργαστούν, ο δήθεν αυτοδημιούργητος που έμεινε πλούσιος με τα δάνεια των τραπεζών, εξευτελίζει όλους εμάς, τα πραγματικά φτωχόπαιδα που εγκαταλείψαμε τις φτωχές οικογένειές μας για να υπηρετήσουμε, όπως εγώ το 1974 για 32 μήνες, προκειμένου να σώσουμε την πατρίδα μας από τους Τούρκους. Υπερασπίζοντας τα βόρεια σύνορά και τα νησιά μας για τουλάχιστον 12 μήνες, αυτός μας θεωρεί ηλίθιους και πιστεύει ότι είναι πολύ έξυπνος και ότι η Ελλάδα είναι μια “μπανάνα”. Εκείνος θα έρθει για διακοπές με την κοπέλα του και παράλληλα θα επιλεγεί ως υποψήφιος βουλευτής σε ένα κόμμα που υποτίθεται ότι υποστηρίζει τα λαϊκά στρώματα. Μέσα σε ένα μήνα, θα τρομάξει την ελληνική κοινωνία, θα γίνει πρόεδρος ενός κυβερνητικού κόμματος, όπου δυστυχώς ο πρώην αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Αποστολάκης και ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς θα γίνουν “φιλιππινέζες”. Παράλληλα, θα εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία, κάνοντας “ευχάριστες” διακοπές με τους νεαρούς άντρες μόνο για 20 ημέρες, ενώ όταν επιστρέψει στην πολυτελή βίλα του στην Εκάλη που τον περιμένει η σύζυγός του, τα υπόλοιπα φτωχόπαιδα θα βρίσκονται στα βόρεια σύνορα της χώρας ή στα ακριτικά νησιά μας, αντιμετωπίζοντας την καύσωνα ή το καταπάγιο. Γιατί αυτή είναι η πραγματική στρατιωτική τους υποχρέωση.

Λυπάμαι για όλους αυτούς, ανεξαρτήτως αν είναι πολιτικοί ή δημοσιογράφοι, που δεν αναγνωρίζουν την πραγματική διάσταση αυτής της αντικοινωνικής και αντιπατριωτικής συμπεριφοράς ενός ενδεχόμενου μελλοντικού πρωθυπουργού.

Αθήνα, 29/9/2023

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Αλέξιος Κούγιας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ