Δανάη Μπάρκα κατά Παύλου Πολάκη : “Θα έπρεπε να ντρέπεται για πράγματα που έχει κάνει στην πολιτική”

Δανάη Μπάρκα κατά Παύλου Πολάκη : “Θα έπρεπε να ντρέπεται για πράγματα που έχει κάνει στην πολιτική”

Η Δανάη Μπάρκα, αντιδρώντας στα λεγόμενα του Πάνου Βλάχου προς τους δημοσιογράφους, έκραξε επίσης τον Παύλο Πολάκη, γραφειοκράτη του ΣΥΡΙΖΑ, για τη συμπεριφορά του στην ελληνική πολιτική σκηνή.

«Μην με αναγκάσετε να σας πω και εγώ αυτά που σας είπε ο Νταλάρας. Καλό σας βράδυ. Πιστεύω να περάσετε καλά. Νομίζω σας απάντησα πριν ήδη. Προφανώς του είπα μπράβο. Τι να του πω; Ο δικός σου θείος και μπαμπάς είναι περήφανος για αυτό που κάνεις τώρα; Είναι περήφανος; Έλα παλικάρι μου! Δεν κάνεις την δουλειά σου, γιατί ψάχνεις παραπολιτικά. Αυτό κάνεις, τίποτα άλλο! Δε με ρώτησες κάτι ουσιαστικό για αυτά που έχουν γίνει αυτές τις ημέρες στην ελληνική πολιτική σκηνή. Καλό σας βράδυ παιδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης με τη Δανάη Μπάρκα να επισημαίνει ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ντρέπεται για τη συμπεριφορά του στην πολιτική.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα για τον Παύλο Πολάκη

Η Δανάη Μπάρκα δεν αφήνει αναπάντητα τα λεγόμενα του Παύλου Πολάκη και εκφράζει ανοιχτά την άποψή της σχετικά με τη συμπεριφορά του.

«Χθες, στην εκπομπή του κυρίου Λιάγκα, είδα και τον κύριο Πολάκη να κάνει κάτι αντίστοιχα με τον Νταλάρα «και δεν ντρέπεσαι»… Θα έπρεπε να ντρέπεται πολύ περισσότερο ο ίδιος με πράγματα που έχει κάνει στην πολιτική, από τους δημοσιογράφους που κάνουν μια ερώτηση», είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Ας είμαστε ευγενικοί και να μη λερώνουμε ούτε εμείς τον εαυτό μας, να είμαστε ευγενικοί με όλους τους ανθρώπους», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Mega.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ