Μελέτη για Γιώργο Νταλάρα : “Τον κατηγορούμε που κουνάει δάχτυλο αλλά το κουνάμε κι εμείς”

Μελέτη για Γιώργο Νταλάρα : “Τον κατηγορούμε που κουνάει δάχτυλο αλλά το κουνάμε κι εμείς”

Η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωί της Τρίτης 23 Ιανουαρίου αναφέρθηκε στο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα αλλά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά από αυτό.

Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα», εξήγησε πως οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους ενώ τόνισε πως τον χαρακτηρισμό «Εσύ που είσαι και τόσο χαριτωμένη…» προς την δημοσιογράφο δεν τον βρήκε σεξιστικό.

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη για τον Γιώργο Νταλάρα

«Γιατί να στοχοποιήσουμε κάποιον, ο οποίος μπορεί να συμφωνεί με τον κ. Νταλάρα, δεν κατάλαβα; Δεν έχουν το δικαίωμα της άποψης οι άνθρωποι; Ακόμα και ο κ. Νταλάρας την άποψή του είπε. Και να σας πω και κάτι άλλο; Ευθέως προσβλητικός, χρησιμοποιώντας λέξεις και προτάσεις που να θίγουν τις προσωπικότητες των ανθρώπων δεν χρησιμοποίησε. Ίσως το περιεχόμενο των λόγων του να ένιωσαν κάποιοι ότι προσβάλλει τους δημοσιογράφους. Σεξιστικό χαρακτήρα στο “εσύ που είσαι και τόσο χαριτωμένη» δε βρήκα. Δε θα κατηγορήσουμε τώρα και το «είσαι χαριτωμένος άνθρωπος». Έχω υπάρξει στη θέση των παιδιών αυτών, που κάποιος μου είπε όταν είχα πάει να καλύψω το Big Brother “τόσο μορφωμένο κορίτσι, τι δουλειά έχεις εσύ με αυτά τα πράγματα που καλύπτεις;”», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ο κ. Νταλάρας εξέφρασε την άποψή του, είπε αυτά που είπε, έκανε αυτά τα οποία έκανε, είναι υπόλογος των λέξεων του, όπως υπόλογοι είμαστε και όλοι μας. Τον κατηγορούμε που κουνάει δάχτυλο, κουνώντας κι εμείς το δάχτυλο ωστόσο. Κάνουμε αυτό για το οποίο κατηγορούμε τον κ. Νταλάρα. Εγώ δεν θέλω να πω αν συμφωνώ ή όχι, αν θίχτηκα ή όχι από τη στάση του, αυτό που καταλαβαίνω τους τελευταίους μήνες για να μην πω χρόνια, ότι έχει έρθει η ώρα κι εμείς οι άνθρωποι της τηλεόρασης από όποιο πόστο, να κάνουμε την αυτοκριτική μας ποια τηλεόραση θέλουμε και για ποιον λόγο θέλουμε αυτήν την τηλεόραση που κάνουμε. Εκεί καταλήγω μέσα μου» συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ