Ο Τάισον Πέρεζ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού, όπως ανακοίνωσε η Ουνικάχα Μάλαγα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στη Βιτόρια.

Τη χειρουργική επέμβαση ανέλαβε ο γιατρός Μικέλ Σάντσεθ, ειδικός σε τέτοιου είδους τραυματισμούς, και σύμφωνα με την ενημέρωση του συλλόγου εξελίχθηκε με επιτυχία. Ο Πέρεζ ταλαιπωρούνταν εδώ και καιρό από ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, οι οποίες δεν του επέτρεπαν να αγωνίζεται κανονικά.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στα παρκέ. Ο παίκτης ξεκινά διαδικασία αποκατάστασης που θα είναι μακρά, υπό την επίβλεψη τόσο του ιατρικού επιτελείου όσο και των ανθρώπων της ομάδας.

Ο 30χρονος φόργουορντ ανήκει στην Ουνικάχα από το 2023 και έχει πανηγυρίσει μαζί της δύο BCL, το 2024 και το 2025, καθώς και τα αντίστοιχα Διηπειρωτικά Κύπελλα.