Μικρές ανακατατάξεις στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τη νέα σεζόν της EuroLeague, με δύο παιχνίδια να μετακινούνται από τον αρχικό προγραμματισμό. Η ισπανική ομάδα είδε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα για τη 16η αγωνιστική να μετατίθεται για τις 11 Δεκεμβρίου, μία μέρα μετά την ημερομηνία που είχε αρχικά οριστεί.

Αλλαγή υπάρχει και στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για την 25η αγωνιστική. Η μέρα παραμένει η 28η Ιανουαρίου, αλλά το τζάμπολ μεταφέρθηκε για τις 20:30 αντί για τις 20:00 που ήταν προγραμματισμένο αρχικά.

Η Βαλένθια πάντως κοιτάζει ήδη την πρεμιέρα της στη διοργάνωση, που είναι προγραμματισμένη για τις 25 Σεπτεμβρίου απέναντι στην Μπεσίκτας. Οι Ισπανοί μπαίνουν στη σεζόν μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, όπου είχαν φτάσει σε ρεκόρ 7-5 μετά τη νίκη τους επί του Ερυθρού Αστέρα με 76-73 στο Roig Arena.

Οι δύο ομάδες αναμένεται να διεκδικήσουν θέση στην οκτάδα, με τη Βαλένθια να έχει εξαιρετική παρουσία στην έδρα της (5-1) και τον Ερυθρό Αστέρα να βρίσκεται στο 8-4. Ο Πέδρο Μαρτίνεθ από τον πάγκο των Ισπανών και ο Σάσα Ομπράντοβιτς σε εκείνον των Σέρβων έχουν ήδη δώσει δύο ενδιαφέρουσες μονομαχίες φέτος.