Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν το 2/2 στη διοργάνωση, μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στη Μανρέσα στη Θεσσαλονίκη.
Ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε για την προσθήκη του Λιθουανού σέντερ, λέγοντας πως η ομάδα κινήθηκε σωστά. «Είμαστε διαρκώς ως οργανισμός στην αγορά. Θέλαμε να προσθέσουμε έναν παίκτη όπως ο Μοτιεγιούνας, που έχει εμπειρία, που γνωρίζει καλά το μπάσκετ και νομίζω πως η κίνηση μας αυτή ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση», είπε χαρακτηριστικά.
He’s bringing the magic with him ??
Get ready to see more of this in @PAOKbasketball colours ? https://t.co/N2bbX4tvch
— BKT EuroCup (@EuroCup) October 5, 2026
Για το ματς με την Μπόσνα, ο Ιταλός κόουτς περίμενε δύσκολη βραδιά. «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μπόσνα είναι πολύ καλή ομάδα. Επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να παίξουμε καλά και στα 40 λεπτά, όχι όπως την απόδοση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μια πολύ δύσκολη έδρα», κατέληξε.
Στην αποστολή βρίσκονται οι Ομορούγι, Χάτζινς, Αλεξάντερ, Όσμαν, Φίλλιο, Ταϊρί, Καλάθης, Μπαζίνα, Κακλαμανάκης, Μουρ, Φόστερ, Γκρέι, καθώς και ο Μπριν Ταϊρί, που πήρε ανάσες στην αναμέτρηση με τη Μύκονο.
