Στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό αγοριών Κ20 και κοριτσιών Κ17 του 2024

Για το Ελληνικό Βόλεϊ είναι πολύ σημαντική η εμπιστοσύνη που δείχνει για άλλη μία φορά η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (C.E.V.), με την αποδοχή της πρότασης που κατέθεσε η Ε.Ο.ΠΕ. για τις δύο διοργανώσεις. Μετά την ατυχία το 2020 που λόγω της πανδημίας δεν ήταν εφικτή η διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18 (παίδων), η Ελλάδα επιστρέφει μετά το 1995 δυναμικά στην φιλοξενία μεγάλων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα συμμετάσχουν 16 χώρες, με την τελική φάση των κοριτσιών Κ17 (κορασίδων) να φιλοξενείται στη Κύπρο.

Το Ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τα μελλοντικά αστέρια του αθλήματός μας σε αγόρια και κορίτσια, ενώ σύντομα θα υπάρχουν περισσότερες ανακοινώσεις που θα αφορούν τις δύο διοργανώσεις.

«Η φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων ήταν ένας από τους στόχους μας. Είχαμε αναλάβει την τελική φάση του Ευρωπαϊκού παίδων το 2020, δυστυχώς, όμως, λόγω της πανδημίας δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί.

Μετά την δεύτερη συνεχόμενη παρουσία των Εθνικών ομάδων στην ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ ήρθε η ώρα η χώρα μας να φιλοξενήσει αγώνες υψηλού επιπέδου και ο κόσμος να δει την νέα γενιά του ελληνικού βόλεϊ» σχολίασε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ