Παντελής Ταρνατόρος (Πρόεδρος Ε.Σ.Α.Π.): Κατόρθωμα για το ανδρικό βόλεϊ, Δημήτρης Πιτούλιας, (Πρόεδρος Φίλιππου Βέροιας): Το βόλεϊ για εμάς είναι γιορτή

Η Βέροια για πρώτη φορά φιλοξενεί τελική φάση κορυφαίας διοργάνωσης του επαγγελματικού βόλεϊ και οι οικοδεσπότες, πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και πρόεδρος του Τ.Α.Α. Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Πιτούλιας καλωσόρισαν τις αποστολές, υποσχέθηκαν πως θα γίνει μία τηλεοπτική γιορτή του βόλεϊ και ευχαρίστησαν την ΕΡΤ-3 αλλά και τους χορηγούς και υποστηρικές για την υλοποίηση ενός δύσκολου εγχειρήματος που εν μέσω πανδημίας αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις και δυσκολίες.

Παντελής Ταρνατόρος (Πρόεδρος Ε.Σ.Α.Π.):

«Σας καλωσορίζω στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» στη πόλη της Βέροιας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε ως εδώ. Όπως έχω ξαναπεί, ήταν μία πολύ δύσκολη σεζόν στην οποία παλέψαμε για να ολοκληρωθεί εγκαίρως το πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να διοργανώσουμε το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο. Δυστυχώς λόγω του χρονοδιαγράμματος που υπάρχει μπορέσαμε να κάνουμε μόνο τη τελική φάση του Λιγκ Καπ, μετά από πολλές θυσίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη που έχει περιβάλλει με ζεστασιά τον σύλλογο του Φίλιππου και είναι ένας άνθρωπος του αθλητισμού. Επίσης ένα ευχαριστώ στον οργανισμό ΚΑΠΑ Βέροιας που έχει συνεισφέρει στα πάντα για να διοργανώσουμε αυτόν τον θεσμό.

Κατορθώσαμε όλοι μαζί σε 5 μέρες να διοργανώσουμε ένα φάιναλ-4 που άλλοι θέλουν 2 μήνες. Αυτό είναι μεγάλο κατόρθωμα και δείχνει πως αν θέλουμε πραγματικά να πετύχουμε θα τα καταφέρουμε. Φέτος η Ε.Σ.Α.Π. ίσως κατάφερε το ακατόρθωτο. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν ωραίοι αγώνες και έχουμε ετοιμάσει κάποιες εκπλήξεις. Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε λόγω της κατάστασης να έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Όλοι όσοι μπουν στο γήπεδο θα έχουν υποβληθεί σε τεστ covid-19, γιατί η υγεία όλων είναι το νούμερο ένα ζητούμενο».

Δημήτρης Πιτούλιας (Πρόεδρος Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας):

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς στη Βέροια που φιλοξενούμε τέτοια διοργάνωση και ανυπομονούμε να ξεκινήσουν οι αγώνες. Ευχαριστώ την Ε.Σ.Α.Π. που μας εμπιστεύτηκε για το φάιναλ-4, καθώς και τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιατζίδη και τον Πρόεδρο του οργανισμού ΚΑΠΑ Βέροιας Λεωνίδα Ακριβόπουλο, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτό να διοργανώσουμε τους αγώνες. Είναι στενάχωρο που δεν θα έχουμε κόσμο. Το βόλεϊ για εμάς είναι γιορτή και αυτό είναι το μότο μας. Είμαι σίγουρος ότι θα παρακολουθήσουμε όμορφο θέαμα εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου και στο τέλος θα μας μείνει μία πολύ ωραία γεύση από το διήμερο».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ