Παντελής Ταρνατόρος: «Ήταν ηρωισμός που νικήσαμε την πανδημία»

 «Θεωρώ πως πήγαμε πολύ καλά. Το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ ήταν ένας θεσμός που διοργανώθηκε μέσα σε τέσσερις μέρες διότι κανείς δεν γνώριζε εάν θα γίνει και με ποιες συνθήκες καθώς εξασφαλίσαμε τις άδειες την τελευταία στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τις διοικήσεις των ομάδων, την πόλη της Βέροιας, τον Δήμαρχο της Κώστα Βοργαζίδη, το προσωπικό της EΣΑΠ και όλους τους αφανείς ήρωες που είναι πάρα πολλοί. Για να τελειώσει φέτος το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ ήταν ηρωισμός. Εύχομαι σε όλους υγεία και να επιστρέψουμε γρήγορα στη κανονικότητα.

Τελειώνοντας φέτος, η Volley League αλλάζει σελίδα και αλλάζουν τα δεδομένα. Θα έχουμε εκπληκτικό πρωτάθλημα του χρόνου με εκπληκτικές ομάδες και μαζί με την ΕΡΤ θα δείξουμε πραγματικά την πεμπτουσία του βόλεϊ. Προσπαθούμε πάντα για καλές διοργανώσεις, κάνουμε λάθη, τα διορθώνουμε και πάντα δίνουμε τη ψυχή μας. Όσοι μας κρίνουν καλοπροαίρετα να ξέρουν ότι είναι ο οδηγός μας για να γίνουμε καλύτεροι.

Πιστεύουμε στους ανθρώπους μας, στους αθλητές μας και στο πρωτάθλημά μας. Το καλοκαίρι για εμάς είναι δύσκολη περίοδος γιατί χτίζουμε για το χειμώνα. Θα ξεκινήσουμε από αύριο δουλειά για να διορθώσουμε τα λάθη μας και του χρόνου θα κάνουμε πολλά περισσότερα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ