Ο Ηλυσιακός βρήκε έναν δυνατό… συμπαίκτη στη Volley League γυναικών

Η ανακοίνωση:

Το τμήμα πετοσφαίρισης του Ηλυσιακού Αθλητικού Ομίλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την HELL Greece Ltd.

Λίγα λόγια για την HELL Greece Ltd

Η HELL ENERGY είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες FMCG στον κόσμο, όπως αποδεικνύεται από την εκρηκτική επέκταση των εξαγωγών και την αυξανόμενη παγκόσμια δημοτικότητα. Η 100% ουγγρική μάρκα ενεργειακών ποτών δημιουργήθηκε το 2006 και έως το 2010, έγινε ηγέτης της αγοράς στην Ουγγαρία, έγινε βασικός παράγοντας διεθνώς, με εξαγωγική δύναμη σε περισσότερες από 50 χώρες. Εκτός από την Ουγγαρία, είναι ο ηγέτης της αγοράς στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Σλοβακία, την Κροατία, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η επιτυχία της HELL ENERGY οφείλεται στην εξαιρετική ποιότητα, την καλή σχέση ποιότητας τιμής, την ευρεία διαθεσιμότητα και τις δραστηριότητες επικοινωνίας μάρκετινγκ παγκόσμιας κλάσης όπως η τελευταία μεγάλη διαφημιστική καμπανιά με τον Bruce Willis. Η εταιρεία το 2020 παρουσίασε μια νέα σειρά ενεργειακών ροφημάτων τα energy coffee .H νέα σειρά με πραγματικά εκχυλίσματα καφέ Robusta & Arabica κατέκτησαν ήδη την αγορά και έχουν φανατικούς οπαδούς.

O Ηλυσιακός Αθλητικός Όμιλος καλωσορίζει την HELL Energy Ltd. στην οικογένειά του!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ