Νίκος Ζαλμάς: «Μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τρίποντο»

«Σε ένα πρωτάθλημα εκλεκτών και κομπάρσων προσπαθούμε να αποδείξουμε και εμείς είμαστε πρωταγωνιστές.Δεν έχουμε πάρει μία κατάταξη που μπορεί κάποιοι να έχουν προαποφασίσει από τον Οκτώβριο. Προσπαθώ να πείσω τους παίκτες μου σε κάθε παιχνίδι να είναι μαχητές για να αποδείξουμε ότι η βαθμολογική μας θέση είναι πλασματική. Η θέση μας οφείλεται καθαρά στα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε το προηγούμενο διάστημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου.

Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε και τρίποντο. Και στα 5 σετ ήμασταν καλύτεροι απο τον ΠΑΟΚ. Ειδικά στο πρώτο σετ είχαμε τάσεις “αυτοκτονίας”. Ξεκινήσαμε με λάθος σερβίς. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αλλάξει στο παιχνίδι του πολλά πράγματα για να μας μπερδεψει και έπρεπε να προσαρμοστούμε σε πολλά σχήματα και πρόσωπα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έδειξαν υπομονή μέσα στο παιχνίδι. Λίγο πιο ψύχραιμοι να ήμασταν στα τελειώματα του 1ου και του 3ου σετ μπορει να ειχαμε τελειώσει και με τρίποντο».

Ο πασαδόρος του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Σταύρος Κασαμπαλής είπε:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας. Αυτό φαίνεται απο το χαμόγελο στα πρόσωπα μας. Ειναι μία σημαντική νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ που σίγουρα μας ανεβάζει την ψυχολογία. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους παίκτες του ΠΑΟΚ οι οποίοι ταλαιπωρούνται απο τα δικά τους προβλήματα τη φετινή περίοδο. Σε σημεία που χρειαζόμασταν είχαμε καλό σερβίς, ενώ είχαμε και αποτελεσματικό side out. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας στο φετινό πρωτάθλημα για το καλύτερο δυνατό».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ