Μένει κάτοικος Κηφισιάς ο Κυριάκος Σπυριούνης

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Κυριάκο Σπυριούνη για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη σεζόν κατά την οποία ο 23χρονος ακραίος θα φοράει την φανέλα της ομάδας των βορείων προαστίων.

Ο Κυριάκος Σπυριούνης μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον ΑΟΠ Κηφισιάς τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με τα χρώματα της Κηφισιάς και την επόμενη περίοδο. Ήταν κάτι που ήθελα, καθώς είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μου με την ομάδα. Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο έχουν όραμα και με τις κινήσεις τους το αποδεικνύουν».Μιλώντας για τους στόχους της επόμενης περιόδου επισήμανε:

«Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ισχυρό σύνολο που θα κοιτά κάθε αντίπαλο στα μάτια. Υπάρχει εμπειρία και ταλέντο και πιστεύω ότι θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Όσον αφορά στους προσωπικούς μου στόχους το σίγουρο είναι ότι θα δουλέψω σκληρά προκειμένου να βελτιωθώ ως αθλητής».

Ο ακραίος της Κηφισιάς μιλώντας για την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει και η χώρα μας λόγω της πανδημίας υπογράμμισε:

«Τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά με τον covid-19 και οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Εύχομαι όλοι μας να έχουμε υγεία για να μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε». 

Από το Γραφείο ΤύπουΑΟΠ Κηφισιάς

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ