Καζάζης: «Δείξαμε σοβαρότητα και σιγουριά», Μιγιαήλοβιτς: «Πήραμε ώθηση για τη Σύρο»

«Σήμερα ήταν πάρα πολύ σοβαρή η ομάδα έκανε πάρα πολύ καλά την δουλειά της. Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ο αντίπαλος φάνηκε να μην έχει την πίστη ότι μπορεί να καταφέρει κάτι παραπάνω, σε αντίθεση με εμάς που δείξαμε πολύ σίγουροι για τον εαυτό μας παρά το μικροπροβλήματα που είχαμε. Σίγουρα η συνέχεια είναι δύσκολη, όμως ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με σπουδαίους αθλητές και στόχος σε κάθε αγώνα είναι να φέρνουμε τη νίκη και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

 O Νίκολα Μιγιαήλοβιτς τόνισε: «Νομίζω κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στα τρία σετ και τα παιδιά που έπαιξαν στο τρίτο σετ ήταν και αυτοί πάρα πολύ καλοί. Περάσαμε στον επόμενο γύρο και τώρα πήραμε ώθηση από αυτή τη νίκη για να πάμε σε ένα δύσκολο ματς στη Σύρο, ενώ θα περιμένουμε να μάθουμε και τον επόμενο αντίπαλό μας στην Ευρώπη για να καταφέρουμε να περάσουμε στο Champions League»

ΟΔημήτρης Εφραιμίδης υποστήριξε: «Κάναμε μία καλή εμφάνιση σήμερα, όμως αυτό που κρατάμε είναι ότι περάσαμε στην επόμενη φάση των προκριματικών για το Champions League. Το πιο σημαντικό σε αυτό το ματς είναι ότι μας έδωσε ψυχολογία και μας προετοίμασε για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Σύρο και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό που είχαμε σήμερα για να πάμε εκεί μέσα και να πάρουμε τη νίκη».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ