Ευρωπαϊκό γυναικών: Η Εθνική Βουλγαρίας φωτογραφήθηκε με την κούπα του πρωταθλητή!

Επίσης σε συνεργασία με τον μεγάλο χορηγό γνωστής αλυσίδας σουπερ μαρκετ, συνεργάτης της Βουλγάρικη ομοσπονδίας,  κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. έκανε την περιφορά του τροπαίου σε πολύσύχναστα σημεία της Φιλιππούπολης με την ονομασία «Trophy Tour of the Golden Cup for the Eurovolay 2021 Champion», ενω συνολικά 10 χιλιάδες φίλοι του βόλεϊ,  έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της αντιπάλους μας στην αυριανή πρεμιέρα Ιβάν Πετκόφ τόνισε:«Ως ομάδα έχουμε θέσει σοβαρούς στόχους. Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας για να τα πετύχουμε»,

Τέλος η κεντρική Νάσια Ντιμίτροβα υποστήριξε για τη διοργάνωση του ομίλου στην Φιλιππούπολη και τις προοπτικές της εθνικής να έχει καλή πορεία: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη που βρίσκομαι στην Φιλιππούπολη με την εθνική ομάδα και θα παίξουμε τα παιχνίδια μας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Εδώ έχω πολλές ευχάριστες αναμνήσεις με την ομάδα της Μαρίτσα (Πλόντβιβ). Οι άνθρωποι είναι εκπληκτικοί, και το κοινό σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα και να θέλεις να προσπαθείς συνέχεια για τη νίκη.»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ