Ζάμπια: Παρουσιαστής είπε ότι είναι απλήρωτος και τον «έκοψαν» στον αέρα (Βίντεο)

«Ο παρουσιαστής φαίνεται να είχε συμπεριφορά μεθυσμένου», δήλωσε σχετικά το κανάλι.

Ένα τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων σύντομα εξελίχθηκε σε viral βίντεο στο YouTube, όταν ο παρουσιαστής Kabinda Kalimina διέκοψε τη μετάδοση για να παραπονεθεί ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του είναι απλήρωτοι.

«Εκτός από τις ειδήσεις, κυρίες και κύριοι, είμαστε άνθρωποι. Πρέπει να πληρωνόμαστε. Δυστυχώς, στο KBN δεν έχουμε πληρωθεί. Η Σάρον και όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν πληρωθεί, σε αυτούς περιλαμβάνομαι και εγώ. Πρέπει να λάβουμε τους μισθούς μας», είπε ο ίδιος εν μέσω του δελτίου.

Αμέσως, οι συντελεστές του τηλεοπτικού σταθμού «έκοψαν» τον Kalimina από τον αέρα και έριξαν διαφημίσεις, ωστόσο ήταν πολύ αργά, καθώς το βίντεο αμέσως έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την πλευρά του, το κανάλι καταδίκασε το ξέσπασμα του παρουσιαστή, λέγοντας ότι το έκανε για λόγους προβολής, εικάζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος ήταν μεθυσμένος.

«Ο συγκεκριμένος παρουσιαστής είχε συμπεριφορά μεθυσμένου. Πρόκειται να γίνει έρευνα για να ανακαλύψουμε πώς ένας μεθυσμένος, part-time παρουσιαστής βρέθηκε στον αέρα του σταθμού», δήλωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Ο Kalimina αρνήθηκε ότι ήταν μεθυσμένος, ενώ δημοσίευσε το viral βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, γράφοντας:

«Ναι, το έκανα αυτό σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση, απλώς επειδή οι περισσότεροι δημοσιογράφοι φοβούνται να μιλήσουν».

Δείτε το βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ