Το κόλπο ενός μπαμπά για να πείσει τα παιδιά του να κάνουν self test

Πώς αυτός ο πατέρας έπεισε τα παιδιά του να κάνουν self test με την βοήθεια της… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένα εξαιρετικά ευρηματικό κόλπο χρησιμοποίησε ένας πατέρας από την Βρετανία, προκειμένου να πείσει τους δυο γιους του -και φανατικούς φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- να κάνουν κάθε εβδομάδα το υποχρεωτικό self test για τον κορονοϊό.

Καθώς τα σχολεία έχουν αρχίσει να ανοίγουν στην Ευρώπη, η καθιέρωση του υποχρεωτικού rapid test σε εβδομαδιαία βάση είναι ένα από τα λίγα μέσα που υπάρχουν για να μειωθεί ο κίνδυνος της πανδημίας.

Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Βρετανία, οι μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πρέπει να πραγματοποιούν rapid test στο σπίτι δυο φορές την εβδομάδα και να επιδεικνύουν το αρνητικό τους αποτέλεσμα, προκειμένου τα σχολεία να παραμείνουν ανοιχτά με ασφάλεια.

Όσο σημαντική και αν είναι, ωστόσο, αυτή η διαδικασία, είναι παράλληλα και αρκετά δυσάρεστη για τους περισσότερους μαθητές, ορισμένοι εκ των οποίων βρίσκουν διάφορα τεχνάσματα για να την αποφύγουν.

Ο Paul, ένας πατέρας δύο αγοριών από το Ηνωμένο Βασίλειο, κατάφερε να σκαρφιστεί ένα κόλπο, προκειμένου και οι δυο του γιοι να κάνουν ευλαβικά το υποχρεωτικό τεστ δύο φορές την εβδομάδα, χωρίς κανένα απολύτως παράπονο.

Πώς το έκανε αυτό; Εκμεταλλεύτηκε των θαυμασμό των δυο γιών του για την δημοφιλή ποδοσφαιρική ομάδα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Το ξέρατε ότι όλοι οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνουν το ίδιο rapid test με εσάς κάθε μέρα, για να μπορούν να παίζουν στους αγώνες;», ρώτησε ο Paul τα παιδιά του, χωρίς καν να ξέρει αν αυτό που τους είπε ήταν αλήθεια.

«Και μόνο που άκουσαν για τους παίκτες της Μάντσεστερ, πείστηκαν και οι δυο. Θέλουν πολύ να μοιάσουν στους αγαπημένους τους παίκτες, οπότε από εκείνη τη στιγμή άρχισαν να κάνουν τα τεστ με μεγάλη προθυμία. Πλέον έχει γίνει κομμάτι της ρουτίνας τους και δεν το ξεχνούν ποτέ», είπε ο Paul στην Daily Mirror.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ