Σεισμός στην Κρήτη: Η καταστροφή στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου από drone

Το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στον Ξερόκαμπο της Κρήτης δεν άντεξε τα 6,3 Ρίχτερ του χθεσινού σεισμού. Βίντεο από drone καταγράφει την καταστροφή.

Ελάχιστες υλικές ζημιές σε σχέση με το μέγεθός του και την διάρκειά του προκάλεσε ο χθεσινός σεισμός των 6,3 Ρίχτερ στην Κρήτη με τους σεισμολόγους να σημειώνουν πως αυτό συνέβη γιατί ο σεισμός είχε επίκεντρο την θαλάσσια περιοχή και η ενέργειά του εκτονώθηκε κυρίως προς το Λιβυκό Πέλαγος.

Σημαντικότερη ζημιά είναι η κατάρρευση στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που δεν άντεξε την δόνηση, ενώ εκείνη την ώρα ευτυχώς στο σημείο δεν βρισκόταν κανένας προσκυνητής.

Το συγκεκριμένο εκκλησάκι επισκέφτηκε το καλοκαίρι η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ Ντέμι Μούρ για να συμμετέχει ως κουμπάρα σε μια βάπτιση.

Τύχη βουνό είχαν όμως και οι αρκετοί για την εποχή τουρίστες που απολαμβάνουν τις ξακουστές παραλίες του Ξερόκαμπου και ευτυχώς δεν βρέθηκαν την στιγμή του σεισμού στην περιοχή που έγιναν μεγάλες κατολισθήσεις όπως φαίνονται στα πλάνα που κατέγραψε το drone του Νίκου Σαράντου.

Δείτε το βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ