Οι «Αγριες Μέλισσες» έκλεισαν τα… 200 -Όσα έγιναν στο Διαφάνι σε ένα βίντεο

Χωρίς την πίεση του Survivor 4, αλλά πάντα με τη δυναμική που διαθέτει η σειρά του ANT1, οι «Άγριες Μέλισσες» έκαναν ρεκόρ τηλεθέασης το βράδυ της Πέμπτης.

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» ξεκίνησε με μια δολοφονία που έμεινε κρυφή, το βράδυ του γάμου της Ελένης. Έκτοτε ακολούθησαν αναρίθμητοι φόνοι, περισσότεροι από όσους θα βλέπαμε σε αμερικανικό γουέστερν, ερωτικά διλήμματα, πάθη, δολοπλοκίες.

Ως και η μια αδερφή κοιμήθηκε με τον άνδρα της άλλης… Και για να μην μακρηγορούμε, σε λίγα λεπτά, μπορείτε να δείτε όλα όσα έκαναν τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», τόσο αγαπητή στο κοινό στο βίντεο της περίληψης της πρώτης σεζόν.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Κι ύστερα ήρθαν (οι Άγριες Μέλισσες!) και η Ελένη μπήκε φυλακή, η Θεοδοσία – αλήθεια τη θυμόμαστε πια – έφυγε άδοξα στα σκαλιά της εκκλησίας και ο Κυπραίος πήγε να συναντήσει τις ορδές ηρώων της σειράς που πέθαναν πρόωρα.

Με ετούτα λοιπόν και με εκείνα, οι «Άγριες Μέλισσες» έγιναν «200». Το επεισόδιο της Πέμπτης ήταν το υπ’ αριθμόν 200 και όπως δείχνει η τηλεθέαση και το τυχερό. Στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρα μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα όσων συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στο Διαφάνι.

Ρεκόρ τηλεθέασης για τις «Άγριες Μέλισσες»

Με 1.920.380 τηλεθεατές κατά μέσο όρο στο σύνολο κοινού, ρεκόρ για τη φετινή σεζόν, οι «Άγριες Μέλισσες» γιόρτασαν χθες Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, το 200ο επεισόδιό τους. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 επικράτησε του ανταγωνισμού και χτύπησε κόκκινο με εντυπωσιακές επιδόσεις, σε όλα τα κοινά.

Έτσι, η σειρά «Άγριες Μέλισσες» συγκέντρωσαν ποσοστό 35,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, ενώ πλησίασε το 34,2% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού που παρακολουθούσε τηλεόραση το βράδυ της Πέμπτης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ