Νύφη χορεύει με κούκλα επειδή ο γαμπρός έχασε το γάμο (Βίντεο)

Μπορεί ο γαμπρός να αρρώστησε, αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε από το να χορέψει με τη νέα του σύζυγο, ακόμα και από το… νοσοκομείο.

Ένα ζευγάρι από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ αποφάσισε να παντρευτεί από απόσταση, όταν ο γαμπρός αρρώστησε και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Ο Gannon και η Christine είχαν ήδη αναγκαστεί να ακυρώσουν τρεις φορές την πολυπόθητη γαμήλια τελετή και, λίγο πριν την τέταρτη απόπειρά τους, ο γαμπρός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η εξέλιξη αυτή, ωστόσο, δεν αποθάρρυνε το ζευγάρι, που αποφάσισε να παραστεί πάση θυσία σε αυτό το γάμο- η μια δια ζώσης και ο άλλος μέσω Zoom.

Μάλιστα, οι δυο τους δεν δίστασαν να χορέψουν τον πρώτο τους χορό ως νιόπαντρο ζευγάρι, με την Christine να τοποθετεί το τάμπλετ με το οποίο πραγματοποιούσε βιντεοκλήση ο Ganon πάνω στο κεφάλι μιας κούκλας, την οποία είχε ντύσει με ένα κοστούμι.

Το ιδιαίτερο αυτό βίντεο γρήγορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 880.000 προβολές στο TikTok, όμως οι αντιδράσεις ήταν ανάμεικτες.

Οι περισσότεροι σχολιαστές θεώρησαν ότι επρόκειτο για μια αστεία και χαριτωμένη στιγμή, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι η νύφη θα έπρεπε να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της στο νοσοκομείο και να περιμένει μέχρι αυτός να αναρρώσει, έτσι ώστε να παραστεί και εκείνος στο γάμο.

Από την πλευρά του, όμως, ο Ganon, ο οποίος πλέον έχει βγει από το νοσοκομείο, είπε ότι την συγκεκριμένη απόφαση την πήρε από κοινού με την Christine, προσθέτοντας ότι ήθελε πολύ η αγαπημένη του να γιορτάσει εκείνη την ημέρα με τους φίλους και την οικογένειά της.

Δείτε το βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ