Μεξικό: Oμάδα ορειβατών ήρθε αντιμέτωπη με μια επίμονη αρκούδα

Μία μαύρη αρκούδα αποφάσισε να προσεγγίσει μια ομάδα νεαρών ορειβατών, σε ένα μονοπάτι στο Μεξικό. Η αρκούδα τους μύρισε και στάθηκε δίπλα σε μία από τους ορειβάτες. Η ομάδα κράτησε την ψυχραιμία της, ενώ τράβηξαν και μια σέλφι με την αρκούδα.  

Σύμφωνα με την The Sun, η συνάντηση έγινε σε ένα δημοφιλές μονοπάτι πεζοπορίας στο Chipinque Ecological Park, που βρίσκεται κοντά στο San Pedro Garza García.

Στο βίντεο που κατέκλυσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μαύρη αρκούδα φαίνεται να πλησιάζει μια νεαρή κοπέλα και να σηκώνεται και να στέκεται δίπλα της, ενώ την μυρίζει. Η κοπέλα στέκεται ακίνητη, καθώς τραβάει μια φωτογραφία με το κινητό της. 

Στη συνέχεια η αρκούδα φαίνεται να απομακρύνεται, όμως επιστρέφει μετά από λίγο και πάλι στην ίδια κοπέλα, την μυρίζει για άλλη μια φορά και ύστερα αποχωρεί. Η κοπέλα τότε αρχίζει με γρήγορο βηματισμό να προχωράει προς την αντίθετη κατεύθυνση. 

Η συγκλονιστική στιγμή κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο και συγκέντρωσε περισσότερες από δύο εκατομμύρια προβολές.

Ο χρήστης που μοιράστηκε το βίντεο σημείωσε, ότι δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις μαύρες αρκούδες στο Οικολογικό Πάρκο Chipinque και σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που φαίνεται στην κάμερα. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ