Κολωνός – Παίδων σε τέσσερα λεπτά για να σωθεί ένα παιδί – Συγκλονιστικό βίντεο

Πώς η Άμεση Δράση έσωσε 2χρονο παιδί στήνοντας «γέφυρα σωτηρίας» από τον Κολωνό στο Παίδων. Δείτε το βίντεο.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου. Το βίντεο καταγράφει μέσα από περιπολικό της Άμεσης Δράσης της αγωνιώδεις προσπάθειες των αστυνομικών να ανοίξουν δρόμο προκειμένου να φτάσει έγκαιρα στο Νοσοκομείο Παίδων ένα παιδί δύο ετών που κινδύνευε.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από την Άμεση Δράση στα social media και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star της Κυριακής μίλησε ο πατέρας του παιδιού. «Eνημερώθηκα από τη σύζυγό μου, ότι το παιδί δεν αναπνέει, δεν είχε επαφή με το περιβάλλον και έχει γίνει μπλε. Το μόνο πράγμα που έβλεπα μπροστά μου ήταν το περιπολικό. Όσο πιο γρήγορα έφτανε το περιπολικό, υπήρχαν οι ελπίδες να μπορεί να επανέλθει το παιδί» λέει ο πατέρας του παιδιού.

«Το να περνάς την Αλεξάνδρας σε μποτιλιαρισμένο δρόμο με 180-200 χιλιόμετρα την ώρα, προφανώς ρισκάρεις τη ζωή σου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν υπολόγιζαν τη ζωή τους. Ρίσκαραν για να σώσουν το παιδί μου. Αυτό λέγεται ανθρωπιά» καταλήγει ο πατέρας του παιδιού.

«Όταν ο άνδρας της Άμεσης Δράσης οδηγεί και έχει μέσα επείγον περιστατικό παιδιού, κυριολεκτικά πετάει, όπως φαίνεται και σε αυτή την περίπτωση» λέει από την πλευρά του μιλώντας στο Star ο Οργανωτικός γραμματέας ΕΑΣΥΑ, Χρήστος Μπαλάσκας.

Δείτε το βίντεο με την μεταφορά του παιδιού που κράτησε μόλις 4 λεπτά!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ