Κολομβία: Viral το βίντεο δικαστού που εμφανίστηκε σε διαδικτυακή ακρόαση με τα εσώρουχά της

Σάλος στην Κολομβία: Η δικαστής  εμφανίστηκε ημίγυμνη και με τσιγάρο στο χέρι από το κρεβάτι της κατά τη διάρκεια εικονικής ακρόασης στο δικαστήριο

Η δικαστική πειθαρχική επιτροπή αποφάσισε πως η Βίβιαν Πολόνια παραβίασε πολλαπλούς διοικητικούς κανονισμούς, σύμφωνα με το ισπανόφωνο ειδησεογραφικό πρακτορείο Infobae.

Συγκεκριμένα, η 34χρονη, έγινε πρωτοσέλιδο σε εθνικό επίπεδο την περασμένη εβδομάδα όταν εμφανίστηκε σε μια κλήση Zoom ξαπλωμένη με το εσώρουχό της καπνίζοντας ένα τσιγάρο κατά τη διάρκεια μιας δικαστικής ακρόασης που σχετιζόταν με μια βομβιστική επίθεση με στόχο μια ταξιαρχία του στρατού που έλαβε χώρα στην πόλη Cucuta τον Ιούνιο του 2021.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και ώθησε την πειθαρχική επιτροπή να ξεκινήσει έρευνα για την εμφάνισή της.

Σύμφωνα με την 16σέλιδη απόφαση της επιτροπής, η δικαστής είχε την κάμερά της κλειστή για σχεδόν μία ώρα προτού την ανοίξει, αποκαλύπτοντας ότι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι σε «αξιοθρήνητη» κατάσταση, έμοιαζε «ατημέλητη με νυσταγμένα μάτια» και μιλούσε συγκεχυμένα, όπως αναφέρεται.

Όταν ένας δικηγόρος που ήταν παρών στην ακρόαση είπε στην δικαστή ότι η κάμερά της ήταν ενεργοποιημένη, την έκλεισε γρήγορα.

Η επιτροπή δήλωσε ότι η απόφαση να τεθεί σε άδεια άνευ αποδοχών έως τον Φεβρουάριο ελήφθη αφού διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν κατάλληλη για την εκτέλεση των καθηκόντων της, επειδή δεν σεβάστηκε τα μέλη κατά την ακρόαση και δεν συμμορφώθηκε με τον κώδικα δικαστικής ενδυμασίας.

Η Πολόνια έσπασε τη σιωπή της μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε από το βίντεο, αρνούμενη ότι ήταν ημίγυμνη και υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να ξαπλώσει κατά τη διάρκεια της ακρόασης επειδή υπέστη κρίση άγχους και είχε χαμηλή πίεση.

Μιλώντας στο Blu Radio, δήλωσε ότι ήταν εξαιρετικά καταπονημένη και αντιμετωπίζει προβλήματα με την ψυχική της υγεία. Ισχυρίστηκε επίσης ότι εδώ και καιρό δέχεται bullying από τους συναδέλφους της δικαστές και απειλείται με πειθαρχικά μέτρα λόγω του τρόπου που ντύνεται.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ