Έπαιζε κρυφτό, κλειδώθηκε σε κοντέινερ και κατέληξε σε άλλη χώρα

Ένα αγόρι από το Μπαγκλαντές δεν θα ξεχάσει ποτέ τη μέρα που αποφάσισε να παίξει κρυφτό με φίλους του αφού παγιδεύτηκε σε ένα κοντέινερ και κατέληξε στη Μαλαισία.

Ειδικότερα, στις 17 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της εκφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων από πλοίο του Μπαγκλαντές, το προσωπικό στο λιμάνι Κλανγκ της Μαλαισίας βρήκε ένα αγοράκι. Το παιδί έδειχνε μπερδεμένο και ήταν αρκετά αδυνατισμένο όταν βγήκε από ένα από τα εμπορευματοκιβώτια.

Το παιδί δεν μιλούσε τη γλώσσα συνεπώς οι λιμενικές αρχές δεν μπορούσαν να του αποσπάσουν καμία πληροφορία. Υπέθεσαν, λοιπόν, ότι ήταν θύμα εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας ανθρώπων. Όπως, αποδείχθηκε, ότι το νεαρό αγόρι έπαιζε κρυφτό με τους φίλους του στην πόλη καταγωγής του, το Τσιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές και επέλεξε ένα κοντέινερ για να κρυφτεί. Το παιδί κλειδώθηκε μέσα και πέρασε τις επόμενες έξι ημέρες σε ένα πλοίο με προορισμό τη Μαλαισία.

Ο μικρός Fahim, είπε στους Μαλαισιανούς ερευνητές ότι αποκοιμήθηκε στο κοντέινερ ενώ κρυβόταν από τους φίλους του και στη συνέχεια κλειδώθηκε. Παρά τις φωνές του ανταπόκριση δεν υπήρξε και έτσι πέρασε έξι ημέρες κλειδωμένος μέσα. Το εμπορευματοκιβώτιό του μεταφέρθηκε με πλοίο, σχεδόν 2.000 μίλια στο Port Klang της Μαλαισίας.

Το αγόρι δεν είχε φάει τίποτα εδώ και μέρες αλλά κατάφερε να επιβιώσει. Πλέον, η υγεία του σταθεροποιήθηκε στο νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Η Μαλαισία έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες για τον επαναπατρισμό του Fahim στην πατρίδα του, το Μπαγκλαντές.

@al_zach90

Ah sudah!!!!!

♬ bunyi asal – AAL

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ