Εμβολιασμός Ελλάδα: Στέλνουν κάτοικο Λαμίας να εμβολιαστεί στη… Λευκάδα

Αλαλούμ με τους εμβολιασμούς για τον κορονοϊό στα εμβολιαστικά κέντρα καθώς κλείνουν ραντεβού για τους πολίτες, στην άλλη άκρη της χώρας. Χαρακτηριστική η περιπέτεια ενός ζευγαριού στη Λαμία που επιχειρεί να κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό.

Παρά το γεγονός ότι έχουν την ίδια διεύθυνση κατοικίας και τον ίδιο ταχυδρομικό κώδικα στέλνουν τον έναν στη Στυλίδα και τον άλλον…. στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής στο νησί της Λευκάδας!

lamia 1

«Όσες φορές και αν προσπαθήσαμε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Κατοικούμε στην οδό Αχαιών στη Λαμία και ο ταχυδρομικός κώδικας είναι 35131. Και ενώ το ραντεβού της συζύγου κλείστηκε για το Κ.Υ Στυλίδας, στέλνουν τον σύζυγο στη Λευκάδα», δηλώνει η γυναίκα στο LamiaNow.

«Ώρες τώρα προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη, αλλά δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση. Απευθυνθήκαμε στον γιατρό, στο φαρμακείο, στο Νοσοκομείο Λαμίας, στον Δήμο, στο Κέντρο Εμβολιασμών του ΕΟΔΥ, χωρίς αποτέλεσμα», τονίζει το ζευγάρι περιγράφοντας τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλει προκειμένου να εμβολιαστεί χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψει μέχρι το Ιόνιο πέλαγος…

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει το LamiaNow, αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό στη Λαμία με πολίτες, μέλη της ίδιας οικογένειας, με την ίδια διεύθυνση κατοικίας και βέβαια τον ίδιο ταχυδρομικό κώδικα, να στέλνονται για εμβόλιο, σε διαφορετικά εμβολιαστικά κέντρα με διαφορά….νομών, προκαλώντας οργή και αγανάκτηση για την προχειρότητα του συστήματος αλλά και για τις απαντήσεις που αναζητούν μάταια αφού ουδείς δεν δηλώνει αρμόδιος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ