Απίστευτο περιστατικό: Τους χτύπησε κεραυνός την ώρα που έβγαζαν σέλφι

Δείτε τη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, την ώρα που κεραυνός πλησιάζει τρία αδέλφια που έβγαζαν σέλφι.

Από θαύμα ζουν τρία αδέλφια, τα οποία χτυπήθηκαν από κεραυνό τη στιγμή που βρίσκονταν κάτω από ένα δέντρο. Απίστευτο είναι το γεγονός, ότι αποτύπωσαν τη στιγμή… δευτερόλεπτα πριν συμβεί το ατύχημα σε μια φωτογραφία-σέλφι που τράβηξαν!

Ο κεραυνός «εμφανίστηκε» μετά από μια ιδιαίτερα δυνατή βροχή, που έπληξε το Molesey Lock, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Η Ρέιτσελ, η Ισαμπέλ και ο Άντριου Τζόμπσον, έκαναν ποδήλατο όταν ξεκίνησε να βρέχει και αναζήτησαν καταφύγιο κάτω από ένα δέντρο, όπου σκέφτηκαν να τραβήξουν μια ομαδική φωτογραφία. Η φύση όμως, είχε άλλα σχέδια.

Μετά το χτύπημα από τον κεραυνό, μεταφέρθηκαν με τη βοήθεια περαστικών στο Νοσοκομείο του Αγίου Γεωργίου στο Tooting, φέροντας εγκαύματα. Ωστόσο, αφού υποβλήθηκαν σε θεραπεία, μερικές ώρες αργότερα πήραν εξιτήριο. Ευτυχώς ο τραυματισμός τους δεν ήταν σοβαρός.

Το να στέκεσαι κάτω από δέντρα κατά τη διάρκεια καταιγίδας, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, καθώς ο ηλεκτρισμός επιλέγει τον δρόμο της ελάχιστης αντίστασης, επιλέγοντας συχνά το ψηλότερο αντικείμενο στην περιοχή.

«Ξαφνικά βρισκόμουν στο έδαφος και δεν μπορούσα να ακούσω τίποτα εκτός από αυτόν τον εκκωφαντικό θόρυβο», δήλωσε στο BBC η Ρέιτσελ, η μεγαλύτερη από τα αδέλφια, ηλικίας 26 χρονών. «Ολόκληρο το δεξί μου χέρι ήταν μουδιασμένο και δεν μπορούσα να το κινήσω», συμπλήρωσε.

Δείτε τη φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου, την ώρα που ο κεραυνός πλησιάζει τα τρία αδέλφια:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ