Απίστευτη ιστορία στο Αγρίνιο: Αγόρασε δοχείο που είχε μέσα… 50.000 «ξεχασμένα» ευρώ

Αγρίνιο: Μια απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα στο χωριό Καραϊσκάκη Αιτωλοακαρνανίας με έναν εργάτη που βιάστηκε να χαρεί με την τύχη του.

milk can 4334052 960 720

Στο συγκεκριμένο χωριό, όπως αναφέρει το agriniotimes.gr, δύο αδέλφια διατηρούν μίνι μάρκετ. Σε ένα δοχείο μέσα στο μαγαζί τους, είχαν φυλάξει το ποσό των 50.000 ευρώ για τις… δύσκολες ώρες, προφανώς. Ο ένας αδελφός όμως δεν το γνώριζε και πούλησε, στις 23 Δεκεμβρίου, το συγκεκριμένο δοχείο σε έναν βοσκό!

Ο βοσκός δεν το πήρε ο ίδιος, αλλά έστειλα έναν εργάτη του. Ο εργάτης το αγόρασε κι όταν το άνοιξε δεν… πίστευε στα μάτια του.

Ο άνθρωπος άρχισε να ξοδεύει χωρίς μέτρο, κερνώντας καθημερινά σχεδόν όλο το χωριό! Ο άνθρωπος ξόδεψε έτσι 14.000 ευρώ μέσα σε λίγα 24ωρα!

shutterstock 548175874

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες  ο βοσκός έστειλε τον ελληνικής καταγωγής εργάτη του να αγοράσει ένα μεγάλο πλαστικό δοχείο που χρησιμεύει για την μεταφορά του γάλακτος, από το μίνι μάρκετ του χωριού..

Όταν ο εργάτης είδε το ποσό μέσα στο δοχείο, το πήρε και το έκρυψε στην τουαλέτα κάτω από το καλάθι των αχρήστων.  Στη συνέχεια με τα χρήματα αποπλήρωσε τα δάνεια του και άρχισε να κερνάει τους συγχωριανούς του στο μικρό χωριό!

Όταν τα αδέλφια διαπίστωσαν τι έχει συμβεί, κάλεσαν την αστυνομία, ενώ αξιοποίησαν και τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον βοσκό, ο οποίος τους παρέπεμψε στον εργάτη και αυτός, επέστρεψε απρόθυμα το ποσό που είχε απομείνει, δηλαδή 36.000 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ