Αντιεξουσιαστές χάκαραν τα… δημοτικά κάλαντα στη Μυτιλήνη -Ακούγονταν συνθήματα [βίντεο]

Η ηχητική εγκατάσταση στους κεντρικούς δρόμους της Μυτιλήνης που είχε μπει από τη δημοτική αρχή για να εκπέμπει μουσική τις μέρες των γιορτών άρχισε την Παρασκευή να εκπέμπει αντί για κάλαντα… συνθήματα του αντιεξουσιαστικού χώρου και ανάλογη μουσική.

Το ηχογραφημένα μηνύματα που εκπέμπονταν μεταξύ άλλων ανέφεραν: «…Καμία νέα φυλακή… κανένα νέο κέντρο κράτησης, ούτε στη Λέσβο ούτε πουθενά. Μας υποχρεώνουν σε δουλεία, μας φιμώνουν και μας βασανίζουν. Ποτέ δεν είχαμε ειρήνη και η ειρήνη που μας πλασάρουν δεν είναι τίποτα άλλο από υποταγή και εκμηδένισμό της ελεύθερης βούλησης. Μην εμπιστεύεσαι βουλευτές, νομάρχες, δημάρχους και τους συμβούλους τους. Μην σε εκπλήσσουν οι κωλοτούμπες, τα συμφέροντά τους είναι πάνω από την ειλικρίνεια. Τα κέρδη που βγάζουν από το μεταναστευτικό είναι πάνω από την αξιοπρέπεια των ανθρώπων…».

Στις 8 περίπου το βράδυ η «αλλιώτικη» αυτή «εορταστική εκπομπή» διακόπηκε.

Όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα πληροφορίες άγνωστοι… γνώστες τόσο της υποδομής όσο και το πού αυτή βρισκόταν, μπήκαν στο χώρο φύλαξης της στο παλιό λιμεναρχείο στην πλατεία Σαπφούς και αντικατέστησαν τον «εορταστικό» προγραμματισμό με άλλον ο οποίος και άρχισε να εκπέμπεται.

Πηγή: ΣΤΟΝΗΣΙ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ