50 χρόνια Περιστέρι: Τιμή και συγκίνηση για την ομάδα του 1971! (pics & vid)

Την πρώτη ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, του 1971, τίμησε η ΚΑΕ Περιστέρι vitabiotics στο ημίχρονο του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 50 χρόνων ζωής και προσφοράς του Γ.Σ. Περιστερίου, στον αθλητισμό αλλά κυρίως, στην κοινωνία, το Περιστέρι αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό φορώντας την πρώτη φανέλα της ομάδας, εκείνη του 1971.

Στο ημίχρονο η συγκίνηση κυριάρχησε στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», καθώς το Περιστέρι τίμησε τους πρώτους παίκτες της ιστορίας του, την ομάδα του 1971:

Την πρώτη ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου αποτελούσαν οι Κότσης, Καζούρης, Κατιντζάρος, Κατσιμίγκος, Μαλικούτης, Σβεντζούρης, Σιαντίκος, Σιδέρης, Σωτηράκος, Τάτας, Πατσής, Τρουλινός και Μουγιάκος, ενώ προπονητής ήταν ο Σπύρος Καραβίας.

Η πλειονότητά τους βρέθηκε στο “Ανδρέας Παπανδρέου” τιμήθηκε από την ΚΑΕ και τον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, χειροκροτήθηκε από το κοινό και φωτογραφήθηκε με τη νυν ομάδα, αλλά και με παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Περιστερίου, που αύριο θα πάρουν τη σκυτάλη να συνεχίσουν την παράδοση των 50 χρόνων!

Δείτε στο παρακάτω video τη βράβευση των παικτών του 1971:

 

Δείτε και τις φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ