Γκρεγκ Πόποβιτς: Καμία έκπληξη, μόνο απογοήτευση

Αρκετή προσπάθεια κατέβαλε ο προπονητής των ΗΠΑ, Γκρεγκ Πόποβιτς, ώστε να ακούει μέχρι τέλους τις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, έπειτα από την ήττα από τη Γαλλία με 76-83

Όπως σημειώνει το ESPN ο… γνωστός “Ποπς” προσπάθησε να μείνει εγκρατής, στη συνέντευξη Τύπου.

Το αμερικανικό δίκτυο σημειώνει ότι ο Βενσάν Κολέ, ήταν πολύ πιο ευέλικτος στο κοουτσάρισμα και παράλληλα πώς όπως και στο Πεκίνο το 2019, οι ΗΠΑ προηγήθηκαν 74-67 στο δρόμο για το φινάλε του ματς, αλλά έχασαν! Τότε 79-89 με 22-5 επιμέρους των Γάλλων, σήμερα 76-83 με 16-2 των “τρικολόρ”!

Προσθέτει δε, πώς στους οκτώ τελευταίους αγώνες της Team USA με τον Πόποβιτς στον πάγκο, οι ΗΠΑ έχουν πέντε ήττες!!!

Ο Πόποβιτς είπε στη συνέντευξη Τύπου:

“Δεν νιώθω καμία έκπληξη. Όταν χάνεις δεν νιώθεις έκπληξη, νιώθεις απογοήτευση. Η Γαλλία είναι φοβερή ομάδα, δεν είναι μια ομάδα που θα την κερδίσεις με 30 πόντους.

Έπαιξε πολύ καλά και είχε διάρκεια στο παιχνίδι της. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να βρούμε κι εμείς στη συνέχεια, τη διάρκεια.

Η διαφορά μεταξύ των ΗΠΑ και των υπολοίπων κάθε χρόνο μικραίνει, αφού υπάρχουν όλο και περισσότεροι καλοί παίκτες σε όλον τον κόσμο”.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Γάλλων, Εβάν Φουρνιέ είπε:

“Έπρεπε να ηγηθώ της ομάδας μου γιατί τους ξέρω (σ.σ. τους Αμερικανούς, ως παίκτης των Σέλιτκς πλέον). “Είναι τεράστια νίκη. Η χώρα μας θα είναι περήφανη! Αλλά για να είμαι ειλικρινής, ήταν μόνο ένας αγώνας”!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ