Ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού. Live ενημέρωση και αποτελέσματα

Το 35ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου ξεκίνησε στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με τη συμμέτοχή των κορυφαίων Ελlήνων αθλητών και αθλητριών.

Η φετινή διοργάνωση διαφέρει από τις προηγούμενες, λόγω των συνεπειών της πανδημίας του ιού covid-19.

Οι πρωινοί κύκλοι περιλαμβάνουν προκριματικά στα 60 μ. και 400 μ. καθώς και αγωνίσματα του επτάθλου Ανδρών.

Η Κατερίνα Δαλάκα (ΑΕΚ) σημείωσε τον γρηγορότερο χρόνο στον πρώτο κύκλο των προκριματικών των 60 μ. με 7.50, ενώ ακολούθησε στην ίδια σειρά η Μαρία Γάτου (ΠΑΟΚ) με 7.51. Έτοιμη να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ (7.52) έδειξε πως είναι η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), που τερμάτισε σε 7.54 και προκρίθηκε στον τελικό με την τρίτη επίδοση. Τον εαυτό τον ξεπέρασε η Άρτεμις Αναστασίου (ΠΑΟΚ) που τερμάτισε σε 7.60 κι έδειξε πως στα 200 μ., θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Ο Γιάννης Ντέτσικας (ΑΟ Ρόδου Σταματίου) ήταν νικητής στην πρώτη προκριματική σειρά του πρωινού κύκλου στα 400 μ. με 48.26 επίδοση που δείχνει πως είναι σε καλή και σε θέση να διεκδικήσει το καλοκαίρι συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Ο αθλητής του Κωστή Μπότσαρη έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό 47.60. Τον καλύτερο χρόνο στον προκριματικό της απόστασης σημείωσε ο Κώστας Νάκος (ΓΣ Τρικάλων) με 48.20, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ του στον κλειστό, αφού είχε 48.96 από το 2019.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων στους επίσημους λογαριασμούς του ΣΕΓΑΣ σε facebook και instagram, δείτε Live αποτελέσματα, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες από τους αγώνες πατώντας εδώ.

πηγή: γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ