Το δίδυμο Κολέτας – Μανάτακης στο παγκόσμιο κύπελλο δρόμου ΑμεΑ

Το Ελληνικό δίδυμο το οποίο φιλοξενήσαμε στο site μας τη σελίδα τους για την συλλογή πόρων, μάζεψε το ποσό από χορηγούς που χρειάζεται κι αναχωρεί για τους διεθνείς αγώνες στο Βέλγιο(RONDE IN VLAADEREN, παγκόσμιο κύπελλο) στις 30 Απριλίου μαζί με την υπόλοιπη Ελληνική αποστολή.

qp9P7jQAGZeeCik0UbFaEL fxX48pXm6FtnoEBpXsrUvHMkhAPHhy20n9h SBy2 58n0ctveXnq7kVssng4PvZBaIOEjNYeDv6fdysI7ag22m VK KGDAEn1iocsR POsy8mVp8

-Συγκεκριμένα στις 2 Μάϊου(Κυριακή του πάσχα) που όλοι οι Έλληνες θα είμαστε με τις οικογένειες μας η εθνική ομάδα ποδηλασίας Αμεα και το Ελληνικό δίδυμο θα αγωνίζεται στον αγώνα αντοχής 110κμ Ronde in Vlaanderen.

– Η αποστολή ολοκληρώνεται  με το παγκόσμιο κύπελλο δρόμου στην Οστάνδη στις 6-9 Μάϊου.

Αγωνίζονται στην κατηγορία tandem(διπλό ποδήλατο) μπροστά κάθεται ο αρτιμελής αθλητής ο Παναγιώτης κι πίσω ο αθλητής με πρόβλημα όρασης ο Νίκος.

Μια σειρά αγώνων στο Βέλγιο απέναντι με τους καλύτερους ο Παναγιώτης Κολέτας από τα Φάρσαλα Λάρισας κι ο Νίκος Μανάτακης  από το Ηράκλειο θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στη 1η τους διεθνή εμφάνιση σα δίδυμο.

Όπως μας αναφέρει ο Νίκος που είναι ο πιο έμπειρος τυφλός ποδηλάτης στην Ελλάδα με 10χρόνια εμπειρία σε διεθνείς συμμετοχές<<-Με τον Παναγιώτη έχουμε μια άψογη συνεργασία κι μια πολύ καλή φιλία. Βρήκαμε πολύ ευκολά τον συγχρονισμό μας. Τέλος ο Παναγιώτης που ίσως θα είναι ο νεότερος συνοδός τυφλού(πιλότος) έχει απίστευτο ρυθμό βελτίωσης. Στον 1ο χρόνο συνεργασίας μας συμμετέχουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Ανυπομονώ για την συνέχεια.

Επίσης ο Παναγιώτης προσθέτει <<-Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα που από μικρό παιδί το είχα κι με έλεγαν υπερβολικό, να βρεθώ στην εκκίνηση με τους καλύτερους του κόσμου. Ελπίζω να έχουμε συνέχεια ανθρώπους δίπλα μας να μας στηρίζουν με πράξεις και να μην μείνουμε στην επόμενη αποστολή πίσω. Διότι μόνο με προπόνηση βελτίωση δεν έρχεται. Θέλει αγώνες αγώνες  και πάλι αγώνες. Ζητούμε την υποστήριξη όλων. 

Το running news τους εύχεται καλή επιτυχία και να γυρίσουν με όσες περισσότερες εμπειρίες γίνεται για τις επόμενες αποστολές τους. Διότι όπως ξέρουμε η επιτυχία δεν έρχεται σε ένα βράδυ αλλά μετά από χρόνια προσπάθειας.

qqXu2hHt7C2NV6vM0rfdAlJgSfMtk3rzqfYOo0acob2iGcmatuibatd8HZVzWcGgonHvk4gQkfIepvYiem02ILOJTHSRV0Ycmalw9SoU4vvshJNET3mj9uvu7HBieUqlpWBWE M

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ