Σύζυγος πεζοπόρου κατήγγειλε τον άντρα της για την απουσία, και έτσι έπεσαν τα περιβόητα πρόστιμα στο Πήλιο

*φωτογραφία από την περιβόητη πεζοπορία της Κυριακής.

Ανάμεσα από τους εκατοντάδες περιπατητές που διασχίζουν καθημερινά μεμονομένα τα μονοπάτια του Πηλίου, η σύζυγος κάποιου ενοχλήθηκε για την πολύωρη απουσία του και έκανε καταγγελία. Την πλήρωσαν 6 πεζοπόροι που δεν σχετίζονται με την καταγγέλουσα. Περισσότερα από το ρεπορτάζ του taxydromos.gr:

Κατήγγειλε τον σύζυγό της για πεζοπορία!

Μετά τις απανωτές αναφορές της ο εισαγγελέας έδωσε προφορική εντολή και αστυνομικοί περίμεναν τους περιπατητές στο πάρκινγκ στη Μακρινίτσα

Δεν άντεχε τις κυριακάτικες ώρες της καραντίνας μόνη στο σπίτι, την ίδια ώρα που ο σύζυγός της συμμετείχε σε πεζοπορία στο Πήλιο. Φαίνεται μάλιστα ότι ανησυχούσε και για τον κίνδυνο του κορονοϊού από τη συμμετοχή σε δράσεις ακόμη και στη φύση. Στα άκρα έφθασε σύζυγος περιπατητή, η οποία κατήγγειλε τον ίδιο τον άντρα της στην Αστυνομία ότι συμμετέχει σε οργανωμένη πεζοπορία στο Πήλιο.

Η καταγγελία της μάλιστα δεν έγινε μόνο μία φορά. Η σύζυγος του πεζοπόρου φέρεται να τον κατήγγειλε περισσότερες φορές στην Αστυνομία. Με προφορική εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας, σε γνώση του οποίου περιήλθαν οι επαναλαμβανόμενες καταγγελίες της συζύγου, κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι περίμεναν τους περιπατητές στο πάρκινγκ στη Μακρινίτσα, προκειμένου να τους επιβάλουν πρόστιμα για παράβαση των περιοριστικών μέτρων ενάντια στον COVID-19.

* σχετικά θέματα:

Πρόστιμο 5.000 ευρώ στον Κ.Παλάντζα για πεζοπορία

Η ατομική ευθύνη και τα πρόστιμα για πεζοπορία στο βουνό

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ