Η Πόλακ επιμένει κόντρα σε όλα τα προβλήματα. Ο Δημήτρης Τσιάμης ακύρωσε το Βαλκανικό και ετοιμάζεται για Γερμανία

Η Ελένη Πόλακ συνεχίζει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο προσπαθώντας παράλληλα να ξεπεράσει μια σειρά από προβλήματα.

Η αθλήτρια εκτός από τις ενοχλήσεις στο γόνατο, μετά το Ευρωπαϊκό Ομάδων έχει να ξεπεράσει και τους πόνους στα πλευρά και το χέρι, αποτέλεσμα της πτώσης όταν έσπασε το κοντάρι της στη δεύτερη προσπάθεια στα 4,60 μέτρα. “Η χρονιά είχε πολλά προβλήματα, στην αρχή είχα να ξεπεράσω το οστικό οίδημα, πέρασα την περιπέτεια με τον κορονοϊό και έπαθα μέχρι και λουμπάγκο. Τον τελευταίο καιρό είχα να το θέμα με το γόνατο και τώρα ήρθε και η πτώση στη Ρουμανία”, είπε η Πόλακ και συμπλήρωσε:

“Στο Ευρωπαϊκό Ομάδων ήμουν αρκετά καλά, αφού τα άλματα μου ήταν ψηλά. Δεν το βάζω όμως κάτω συνεχίζω και πιστεύω πως στο Τόκιο θα μπορέσω να βρεθώ στην αγωνιστική κατάσταση, που θα μου δώσει μια καλή παρουσία στη διοργάνωση”. Η Πόλακ τον χειμώνα ξεπέρασε το 4,71 μ. και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το φετινό της ρεκόρ στον ανοιχτό είναι 4,60 μ. από την Ρουμανία.


Ο Δημήτρης Τσιάμης ακύρωσε το Βαλκανικό και ετοιμάζεται για Γερμανία

Αλλαγή πλάνων για τον Δημήτρη Τσιάμη, που ακύρωσε τη συμμετοχή του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών.

Ο έμπειρος άλτης του τριπλούν έκανε την τελευταία του προπόνηση, στην οποία διαπιστώθηκε πως δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει την ομάδα στη Σερβία, λόγω των πόνων στη φτέρνα. Αντί αυτού θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες στη Γερμανία, προκειμένου να κάνει μια σειρά από θεραπείες μέσα από τις οποίες ευελπιστεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Τσιάμης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 33η θέση της ολυμπιακής κατάταξης και πλέον θα πρέπει να περιμένει να δει αν θα υπάρξουν κάποιες ακυρώσεις, προκειμένου να ανοίξουν θέσεις στην πρώτη 32αδα, που έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Ο “χάλκινος” πρωταθλητής Ευρώπης του 2019 στο Βερολίνο είχε ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, όταν στους διασυλλογικούς Αγώνες είχε “προσγειωθεί” στα 17,21 μ. (3,00 μ.), ωστόσο στη συνέχεια αντιμετώπισε μια σειρά από τραυματισμούς, που δεν του επέτρεψαν να κάνει τους αγώνες που θα ήθελε.


Αλλαγή στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας στο Πανελλήνιο Κ16 (όμιλος Δ΄και Ε΄)

Σε αλλαγή στο ωρολόγιο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας  του Δ΄και του Ε΄ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 προχώρησε η Ομοσπονδία.

Ο ΣΕΓΑΣ λαμβάνοντας υπόψιν τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, προχώρησε στην απόφαση να μεταφέρει την έναρξη της πρώτης ημέρας των αγώνων των δύο ομίλων κατά μία ώρα.

Νέο πρόγραμμα Α΄ημέρα – Δ΄ομίλου – Άγιος Κοσμάς 25-26
Νέο πρόγραμμα Α΄ημέρα-  Ε΄ομίλου – Άγιος Κοσμάς

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ