Οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος θα γίνει την Κυριακή (31/10) στο αθλητικό κέντρο Σκαμνιές στην Πηγή Τρικάλων.

Σε μια διοργάνωση όπου έχουν δηλωθεί να συμμετάσχουν 543 αθλητές και αθλήτριες από 114 σωματεία, αριθμός που δείχνουν το ενδιαφέρον των αθλητών μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.  

Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι o δεύτερος και ο τρίτος της περσινής διοργάνωσης στους άνδρες Κώστας Γκελαούζος και Γιώργος Μίνο, η τρίτη στην κατηγορία των γυναικών, Αναστασία Μαρινάκου, αλλά και οι Ειρήνη Μιχαλά, Καλλιόπη Σκαρπέτη, Γιώργος Τάσσης και Μάρκος Γκούρλιας.

Στο αθλητικό κέντρο Σκαμνιές έγιναν τις τελευταίες ημέρες οι απαραίτητες εργασίες, από συνεργεία του Δήμου, υπό την επίβλεψη του τεχνικού αγώνων της ομοσπονδίας, Δημήτρη Χαλβατζάρα, προκειμένου η διαδρομή να είναι στην κατάσταση που επιβάλλει ένας τέτοιος αγώνας.

Δείτε τις συμμετοχές
Δείτε τις οδηγίες συμμετοχής


Το πρόγραμμα

10:00 4χλμ. Κ20 – Γυναικών
10:20 4χλμ. Κ18 – Γυναικών
10:45 4χλμ. Κ16 – Αγοριών
11:05 3χλμ. Κ16 – Κοριτσιών
11:25 5χλμ. Κ18 – Ανδρών
11:45 8χλμ.& 6χλμ. Γυναικών & Κ23 Γυναικών
12:25 6χλμ. Κ20 Ανδρών
12:55 10χλμ. & 8χλμ. Ανδρών & Κ23 Ανδρών


Συνάντηση ΣΕΓΑΣ με εκπροσώπους σωματείων και προπονητές στα Τρίκαλα


Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, την Κυριακή 31/10 στα Τρίκαλα, καλεί τους εκπροσώπους των σωματείων και τους προπονητές σε συνάντηση – ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Στη συνάντηση  θα παραβρίσκονται και οι νέοι επιτελικοί προπονητές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και συντονιστές αγωνισμάτων:

Σύμβουλος διοίκησης: Λάμπρος Παπακώστας, Τεχνικός διευθυντής, εθνικών ομάδων: Χρήστος Μελέτογλου, Συντονιστής αναπτυξιακών εθνικών ομάδων: Στέφανος Ματάκης, Επιτελικοί τεχνικοί σωματειακού αθλητισμού: Μάρκος Καλούδης, Χρήστος Χατζηβασιλείου, Βασίλης Πλάτωνας,  καθώς και οι Συντονιστές αγωνισμάτων: Γιώργος Πομάσκι (Άλματα), Ιωάννα Σιώμου, (Δρόμοι ταχύτητας), Χρήστος Παπαδόπουλος (Ρίψεις), Δημήτρης Θεοδωρίδης (Δρόμοι Μεσαίων – Μεγάλων αποστάσεων & Βάδην) και Δέσποινα Πάκου (Σύνθετα αγωνίσματα).
Οι εκπρόσωποι των σωματείων και οι προπονητές θα μπορούν μα καταθέσουν προφορικά ή γραπτώς  τις προτάσεις τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά και γενικότερα για τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό.

Επίσης οι εκπρόσωποι των σωματείων και οι προπονητές θα μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις με τους επιτελικούς προπονητές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για εξειδικευμένα θέματα των αθλητών – αθλητριών τους.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου ώρα 18.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

Η είσοδος των συμμετεχόντων στη σύσκεψη θα επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού τεστ για τον Covid – 19 (rapid test ή pcr).

πηγή : Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ